Sportszemle — 2016/08/31 at 06:30

Sportszemle 2016.08.31.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Ceferint támogatja az MLSZ

A Magyar Labdarúgó Szövetség a szlovén Aleksandar Ceferint támogatja majd az európai szövetség szeptemberi elnökválasztásán. Az MLSZ hétfőn este honlapján közölte, hogy mindhárom jelöltet alkalmasnak tartja a poszt betöltésére, ám a jelenleg a szlovén szövetséget irányító Ceferinben “hosszabb távú megoldást is lát”.

Ki fog teniszt nézni Federerék nélkül?

Túl a szezon felén, kezdenek napvilágot látni a tenisztornák idei statisztikái. Míg a nézőszámok eddig szinte minden évben folyamatosan emelkedtek, idén először komolyabb visszaesés tapasztalható, és ezt több tornán is a két közönségkedvenc, a svájci Roger Federer és az orosz Marija Sarapova távollétével magyarázták.

Hosszú Katinka az édesanyja erejéről és támogatásáról vallott

Hosszú Katinka, a P&G „Köszi, Anyu!” globális kampányának magyar nagykövete három arany- és egy ezüstéremmel térhetett haza a 2016-os riói olimpiai játékokról. Fantasztikus teljesítményére az egész világ felfigyelt – egész Magyarország, de különösen legnagyobb rajongója, az édesanyja hihetetlenül büszke Katinkára. (x) „Minden sportoló mögött áll egy csodálatos anyuka” – ezen a gondolaton alapszik a „Köszi, Anyu!”

Lassan elfelejtheti, hogy a BL 20.45-kor kezd

Azt már bejelentette az UEFA, hogy a 2018-19-es szezonban a négy topligának garantáltan négy helye lesz a főtáblán, a német Sport Bild viszont úgy tudja, nem ez lesz az egyetlen változás a sorozatban két év múlva. A szervezetnél ugyanis kihasználnák, hogy a legalább 16 topligás indulóval nőhet a meccsek színvonala, így kiemelt és nem kiemelt sávokra bontanák azokat kedden és szerdán.

A fiatal tehetségekért harcol az MLSZ

Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, a magyar szövetség szakmai igazgatója aktívan részt vesz az utánpótlás-akadémiák

Megdöntjük a “bunkó sportolók” sztereotípiát | 24.hu

Vagy legalábbis kísérletet teszünk rá azzal, hogy közöljük a MEFS kimutatását.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2016.08.30.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close