Sportszemle — 2016/08/30 at 06:30

Sportszemle 2016.08.30.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Bernd Storck rámutatott a magyar foci egyik nagy problémájára a vb-selejtezők előtt | 24.hu

24.hu 2016. 08. 29. 16:48 Mindenki a válogatottól várja a nemzetközi sikereket, miközben a klubok nem képesek rá. Nem túl meggyőző a játékosok erőállapota. Nemrég még Európa-bajnoki lázban égett az ország, most pedig már ott tartunk, hogy egy hét múlva, egészen pontosan jövő kedden világbajnoki selejtezőt vív a magyar labdarúgó-válogatott.

70 éves a férfi, aki repülni tudott

Hetven éve, 1946. augusztus 29-én született minden idők egyik leghíresebb atlétája, Bob Beamon, akinek 1968-as, 890 centis ugrásánál azóta is csupán egyszer repültek messzebb. Az olimpiák történetében azonban még mindig ő csúcstartó. Bob Beamon 1946. augusztus 29-én született a New York állambeli Jamaicában.

Válogatott: Nem kapkodnak utánunk – Dzsudzsák csalódott

Megyeri Balázs, Dzsudzsák Balázs és Bese Barnabás a hétfői sajtótájékoztatón (Fotó: Koncz György) Először a formájukról, a hangulatról és nyári klubváltásukról nyilatkoztak a játékosok. Megyeri Balázs a német Fürthhöz, Dzsudzsák Balázs az arab emírségekbeli al-Vahdához, Bese Barnabás meg a francia Le Havre-hoz igazolt. „Sikerült lezárnom a törökországi hercehurcát.

Amit a Barca fiataljai tettek, az többet ér a tornagyőzelemnél is – videó | 24.hu

Erről is szól a sport.

Amerikai tulajdonosa lesz az Olympique Marseille-nek

Frank McCourt amerikai üzletember megvásárolja az Olympique Marseille labdarúgócsapatát. A Los Angeles Dodgers baseballklub korábbi tulajdonosa hétfőn sajtótájékoztatón jelentette be, hogy megállapodott a csapatot jelenlegi birtokló cég vezetőjével, aki április óta keresett vevőt Franciaország egyik legpatinásabb egyesületének, írta az MTI.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Rio 2016: a médiában is Hosszú Katinka nyert

Az Observer Médiafigyelő a magyar olimpiai érmesek médiaintenzitását vizsgálta. Az eredmények érdekesek lehetnek nem csak a sportolók, hanem egyesületük, partnereik...

Close