Sportszemle — 2016/08/26 at 06:30

Sportszemle 2016.08.26.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Nagyon nehéz időszak jön a DVSC-nél

Nem alakul túl jól eddig az NB I.-es Debrecen szezonja: a nemzetközi kupából kiestek, becsúszott több vereség, volt edzőváltás, aztán a Videoton 5-1-re verte őket. A napokban távozott Tisza Tibor a klubtól, és a Nyíregyházához igazolt, de lehet, hogy nem ő lesz az utolsó.

Rio botránykrónikája húsz évre is sok lenne

Murphy mondása Rióban is igaznak bizonyult: ami elromolhatott, az jó eséllyel el is romlott az olimpián. A vasárnap véget ért játékok szinte minden napjára jutott egy kisebb-nagyobb botrány, és ezeket már a nyolc év múlva esedékes olimpia lehetséges rendezőjének szemével…

Újabb aknát generált magának az MLSZ | 24.hu

A rendszerváltás előtt még tökéletesen működött, de azóta két és fél évtizedes problémává vált a magyar futballban, hogy a kis nevelő egyesületektől a nagyok ingyen elszipkázták a tehetséges gyerekeket. Azokat, akiknek még nincs hivatásos szerződésük, csak úgynevezett amatőr. Erre a problémára keresett és talált megoldást az MLSZ. Látszólag.

Futsal: „évek óta várt” eseményre kerül sor a hétvégén – NSO

Találkozót tartanak a hétvégén a futsaledzők Tápiószentmártonban, ezzel akarnak elindítani egy olyan folyamatot, amire a szakmai társadalom már évek óta várt. A felhívás szerint minden olyan edzőt várnak erre a találkozóra, aki tenni akar a futsalért, aki megjelenésével erősíti, hogy szükség lenne a futsaledzők szakmai csoportjára.

Kicsit álmoskásan kezdtem, de aztán felélénkültem

Az aranyérmes Szász Emese párbajtőröző szerint a tudatos vívás volt sikerének kulcsa a riói

“Ezt a sportágat egy maffia irányítja” | 24.hu

Ezeket a súlyos szavakat Sike András olimpiai bajnok, a birkózó válogatott szövetségi kapitánya fogalmazta meg.

Okosüzletet nyitott a Decathlon a Nyugatinál

A városközponti üzletében teszteli a cég a digitális vásárlósegítő szolgáltatásait, így vannak termékismertető terminálok, intelligens tükrök, „okos öltözők”. Főleg a városi kocogókra és a bringásokra gyúrnak. Méretben kisebb, ám digitális vevőkiszolgáló szolgáltatásokban bővelkedő intelligens tesztáruházat nyitott a Decathlon a Nyugati téren a Skála Metro épületében.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2016.08.25.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close