Sportszemle — 2016/08/24 at 06:30

Sportszemle 2016.08.24.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Szinte minden szinten rekordok olimpiája volt a riói

Ha a riói olimpiáról magáról akar valaki egy rövid összegzést csinálni, vélhetően azzal kezdené, hogy minden szinten rekordot döntött a riói ötkarikás játék. Sportteljesítményekben, létszámban és sajnos botrányokban is. De nézzük szép sorjában!

Az oroszok szerint nem is ők, hanem a WADA semmisíttette meg a mintákat

Az orosz Nyomozó Bizottság ki akarja hallgatni Craig Reediet, a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) elnökét és a WADA számára jelentést készítő Richard McLaren független fővizsgálót az orosz doppingbotrány ügyében. Vlagyimir Markin, a hatóság szóvivője az MTI szerint azt mondta, a jogsegélykérelmeket az SZK el fogja küldeni az illetékes külföldi szerveknek.

Újpest díszpolgára lehet Kozák Danuta és Gyurta Dániel

Wintermantel Zsolt újpesti polgármester javaslatára Kozák Danuta kajakozó és Gyurta Dániel úszó a kerület díszpolgára

Kamion-Eb: ingyenes buszjáratok indulnak a Hungaroringre | 24.hu

Szombaton és vasárnap alacsony padlós, légkondicionált járatokkal szállítják az utasokat.

Válogatott: egy hét alatt már 1300 bérletet eladtak

Az MLSZ a múlt héten kezdte el árusítani a válogatott hazai vb-selejtezőire szóló bérleteket, amelyekből egy hét alatt már 1300 elkelt, vagyis továbbra is nagy az érdeklődés a nemzeti csapat meccsei iránt. A Magyar Labdarúgó-szövetség múlt héten számolt be arról, hogy a sikeres Eb-szereplés után, a nagy érdeklődés ellenére, a korábbiakhoz képest nem emelik a belépőjegyek árait az ősszel kezdődő vb-selejtezőkre, amelyek itthon a Groupama Arénában lesznek.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Kinek mit szabad, avagy reklámozás az olimpia idején?

Miért nem lehet használni az olimpián szereplő sportolókat, az olimpiához kapcsolódó márkaelemeket a világverseny ideje alatt? Ennek a kérdésnek jártunk...

Close