Sportmarketing, többféle sportág — 2016/08/24 at 07:30

Sport témájú álláskereső oldal indult

by

Karrier a sportban néven új álláskereső oldal indult. A tematikus honlap kifejezetten a sport területére fókuszál.

Egyre több ágazatnak létezik specifikus állásportálja, ahol az adott szakterületre vonatkozóan jelennek meg hirdetések. Az általános állásportálokhoz képest ezeken a honlapokon keresztül a munkaadók hatékonyabban érhetik el ajánlataikkal a terület szakembereit, a munkát keresők pedig egy helyre koncentráltan böngészhetnek a számukra releváns álláshirdetések között.

KS-karrier-start

A Karrier a sportban a tágabb értelemben vett sport területén érdekelt munkaadókat és munkavállalókat hivatott összehozni. Széles körből merít, tehát az edzőtermi recepcióstól kezdve, a sportszeráruházi részlegvezetőn át, a sportmenedzseri pozíciókig igyekszik összegyűjteni az állásajánlatokat. A honlap célja, hogy minél egyszerűbben és hatékonyabban találjanak egymásra a felek.

KS-sportos-karrierut

Az oldalon keresztül a hirdetők a megfelelő szakemberekhez juthatnak el állásajánlataikkal, ezzel jelentősen lerövidülhet számukra a keresési idő, és a látogatók releváns érdeklődési köréből fakadóan jó minőségű jelentkezőket kapnak. Ráadásul a munkaadók jóval kedvezőbb áron tudnak megjelenni, mint egy általános állásportálon, ami utat nyithat olyan szervezetek számára is a sportban, amelyek eddig a magas hirdetési költségektől való félelem miatt tartották házon belül az állásajánlatok kiírását. A sportszektor nyitása az álláshirdetési piac felé a munkát keresők számára is előnyös lehet, hiszen amellett, hogy koncentráltan böngészhetnek a számukra érdekes álláshirdetések között a Karrier a sportban oldalon, az idevágó ajánlatok száma is nőhet.

KS-karrier-a-sportban

A Karrier a sportban a Facebookon már eddig is elérhető volt és több mint 4 ezer fős aktív bázist épített ki teljesen organikus módon, vagyis fizetett hirdetések nélkül. Erre a népszerűségre alapozva és a téma iránti érdeklődést látva indult el augusztus elején honlap formájában is. A Karrier a sportban megtekinthető a linkre kattintva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2016.08.24.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close