Sportszemle — 2016/08/22 at 06:30

Sportszemle 2016.08.22.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Pásztory Dóri: Kritizálás helyett menjetek inkább sportolni!

Ma éjjel véget ér a riói olimpia. Voltak nagy pillanatok és komoly mélypontok, fényes győzelmek és bosszantó kudarcok. Már az első napon megmutatkozott szurkoló nemzetünk mindkét arca. Katinka első aranyát euforikusan ünnepelte a tömeg, a repkedő hunbelivable hashtagek… meg a rengeteg megosztott közös fotó az újdonsült olimpiai bajnokkal, melyek ki tudja, mikor készültek.

Kovács Péter: Az élsport titka már nem a kemény edzés

Kovács Péter: Az élsport titka már nem a kemény edzés – A modern élsport alapja már nem a kemény edzés, hanem a gyors regeneráció, ezért a legális és illegális teljesítményfokozás is ebbe az irányba mozdult el – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Kovács Péter, az Országos Sportegészségügyi Intézet Teljesítmény-diagnosztikai Kutató Osztályának vezetője.

Nagy Ádám: Azt szeretném, hogy egész Olaszország megismerjen

A magyar válogatott középpályása új klubja, a Bologna házi forgatócsoportjának adott interjút, ami a nevének helyes kiejtésével

Leszavazták vezetőiket a Fradi-ultrák | 24.hu

Egy ferencvárosi szurkolói szavazás végeredménye azt mutatja, a kintmaradó tagság több, mint fele már bemenne a Groupamába.

Birkózásunk egy kész sportdiplomáciai „rezsicsökkentés”

A magyar birkózásban gondok vannak. Ezt a riói olimpia tökéletesen megmutatta, ám a bajok nem új keletűek. Amikor a hazai szövetség elnöki székébe a sportág egyik legnagyobb szaktekintélye, a müncheni olimpia bajnoka, Hegedűs Csaba helyett a politika ült be Németh Szilárd rezsibiztos személyében, sokan féltek attól, hogy mindez másfél évvel a riói olimpia előtt visszaüthet majd.

Ha nem olvassuk egymás gondolatát, oda az arany

Először sikerült a magyar kajakosnőknek a bravúr: három olimpiai arannyal térnek haza. Korábban is esélyesek voltak, de valami mindig hiányzott. A riói olimpián Kozák Danutának minden sikerült, előbb a párost, aztán az egyest, végül pedig a négyest nyerte meg. Ötszörös olimpiai bajnok eddig a tornász Keleti Ágnes, valamint az úszó Egerszegi Krisztina volt.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Gyurta Dánielt beválasztották a NOB sportolói bizottságába

Hatalmas sportdiplomáciai sikert ért el Gyurta Dániel, akit beválasztottak a Nemzetközi Olimpiai Bizottság sportolói bizottságába. Négy új tagnak volt hely,...

Close