Sportszemle — 2016/08/18 at 06:30

Sportszemle 2016.08.18.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Budapest a megapoliszokkal is felveszi az olimpiai versenyt

Budapestnek minden esélye megvan a 2024-es nyári olimpia rendezésének elnyerésére – idézte a nemzetközi sajtó Fürjes Balázst, Budapest 2024 pályázat elnökét a riói olimpia keddi napján megtartott nemzetközi sajtótájékoztató

Dzsudzsákot luxuskörülmények várták az araboknál, de az álma egy német középcsapat | 24.hu

Nem most, esetleg két év múlva, ingyen igazolható játékosként. Mindezt Vörösbaranyi József mondta.

A babonám miatt féltem kicsit, nem értettem, miért vagyok fél 12-kor egyedül az uszodában

A babonám miatt féltem kicsit, nem értettem, miért vagyok fél 12-kor egyedül az uszodában – Hosszú Katinka elárulta, hogyan segített neki Shane a medence széléről, amikor megdöntötte a világcsúcsot. Miért 27 évesen ért a csúcsra, és hogyan dönti el a futamot már a vízbe ugrás előtt?

A magyar nő, aki csapatokat, rendszert és két tornanagyhatalmat épített

Elszánt, tudatos, zseniális, kegyetlen – sok minden más mellett ilyen jelzők állnak Károlyi Márta, a világ egyik legsikeresebb tornaedzőjének neve mellett. Az egyik legsikeresebb, mert a másik a férje, Károlyi Béla. Két erdélyi magyar, aki előbb Romániát, majd az Egyesült Államokat is a tornasport csúcsára vitte.

Kongó Brazília

Sírni való (Lavillenie) Sergio Moraes / Reuters Nyilvánvaló volt, hogy sarkalatos pont lesz a közbiztonság kérdése is. Tragédia eddig szerencsére nem történt, de könnyen történhetett volna. Dirk van Ticheltet, a 73 kg-osok között versenyző – egyébként Ungvári Miklóst legyőző – belga olimpiai bronzérmes cselgáncsozót a Copacabana strandján kirabolták, majd összeverték, míg Ryan Lochte amerikai aranyérmes úszó halántékához fegyvert tartottak, úgy kényszerítették a nála lévő értékek átadására.

Kispályás foci-Eb lesz Székesfehérváron

Kispályás felnőtt futball Európa-bajnokságot rendeznek vasárnaptól Székesfehérváron, a 32 válogatott augusztus 21-28. között küzd meg egymással a belvárosban felépített műfüves

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2016.08.17.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close