Sportszemle — 2016/08/10 at 06:30

Sportszemle 2016.08.10.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Minden fél rosszul járt a világ legdrágább transzferével

Megdőlt a transzferrekord, a világ legdrágább futballistáját mostantól Paul Labile Pogbának hívják. A Juventustól a Manchester Unitedhez visszatérő francia középpályás nyögvenyelős átigazolását csak még elképesztőbbé teszi, hogy mindhárom érintett fél rosszul járt az üzlettel. A guineai szülőktől származó középpályást már először sem volt könnyű becserkésznie a ManUnitednek.

Dzsudzsák: nem volt más választásom | 24.hu

A magyar válogatott középpályás nem a pénz miatt igazol az Egyesült Arab Emírségekbe.

Rio 2016: bajba kerülhet két tornászlány, szelfijük az olimpia jelképe lehet

Nem történt több annál, minthogy két lány közös képet készített a riói olimpián, fotójuk azonban máris az ötkarikás játékok jelképe lett. Hogy miért? Mert egy észak-koreai és egy dél-koreai tornász készítette.

Orbán nem szólna bele az FTC ügyeibe

Orbán Viktor nem szól bele a Ferencváros belügyeibe. Ezt onnan lehet tudni, hogy Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője nyilvánosságra hozta a kormányfő válaszát, amelyet a magukat ferencvárosi drukkereknek tartó, de az FTC meccseit bojkottáló csoportok kérdésére adott. Ők a jelenlegi, szurkolókat érintő fenntarthatatlan és felesleges szabályozás ellen tiltakoztak és Kubatov Gábor klubelnök távozását követelik.

Most riói jegyekkel üzérkedett a notórius visszaélő brit cég

A THG Sports a két évvel ezelőtti foci-vb-n is visszaélt a jegyekkel, most majd 800 bilétát foglaltak le, és két munkatársat vettek őrizetbe a brazil

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2016.08.09.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close