Sportszemle — 2016/08/05 at 06:30

Sportszemle 2016.08.05.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Döntöttek: ez az öt új sportág jön a 2020-as olimpián

A NOB végrehajtó bizottsága június 1-jén egyhangúlag foglalt állást az öt sportág mellett, amelyek felvételét a NOB teljes ülése jóváhagyta szerdán. A NOB Agenda 2020 elnevezésű programja lehetőséget ad arra a mindenkori rendezőnek, hogy bizonyos feltételrendszer mellett maga döntsön sportágak egyszeri programba iktatásáról.

Amikor nem sírtam edzés után a fájdalomtól, az egy jó nap volt

Ruzicic-Benedek Dalma magyar színekben hétszer nyert világ- és hétszer Európa-bajnoki aranyat, de hiába volt a világ legjobbja a 2004-es, a 2008-as és a 2012-es olimpia előtti évben is, egyszer sem jutott ki az ötkarikás játékokra. Négy évvel ezelőtt úgy döntött, szerb színekben tesz még egy próbát, és érőfeszítését siker koronázta.

Kiszállt a Loki névadó szponzora | 24.hu

Lejárt a klub szerződése a gyógyszergyártó céggel, nem hosszabbítottak.

Rio 2016: távolba merülés? Az olimpiák történetének 11 legfurcsább versenyszáma

Magyar idő szerint péntekről szombatra virradóra kezdetét veszi a 31. nyári olimpia, ennek apropóján pedig egy kis múltidézés keretén belül – a Huffington Post alapján – bemutatjuk a játékok történetének legfurcsább versenyszámait. 1. Galamblövészet Mindenkinek megvan az agyaggalamb-lövészet, ugye? Az 1900-as párizsi játékokon ennek az élő verzióját rendezték meg, ahol majdnem 300 galambot lőttek le a beszámolók szerint.

Miért nincs amerikaifutball az olimpián?

Az amerikaifutball az összes kontinensen évről-évre népszerűbb, idén minden korábbinál több meccset rendeznek külföldön, és már a londoni olimpia előtt is előkerült a kérdés, ha már ilyen népszerű, miért ne nem lehetne benyomni az olimpiai programba?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Elképesztően szép fotósorozat készült a magyar tornász utánpótlásról

A magyar tornász utánpótlást támogatja legújabb kampányával a Procter&Gamble. A kezdeményezéshez művészi szépségű fotósorozatot készítettek a jövő reménységeiről.

Close