Sportszemle — 2016/08/04 at 06:30

Sportszemle 2016.08.04.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Király Gábor visszavonult a válogatottságtól

A saját honlapján jelentette be Király Gábor, hogy többé nem szerepel a magyar fociválogatottban. Alább változtatás nélkül közöljük a 107-szeres válogatott kapus közleményét. „Sokszor hangoztattam, nekem a piramis csúcsa a nemzeti csapatban szerepelni, és amíg hívnak, addig szeretném a magyar válogatottat szolgálni.

Maradj a vízben és fulladj bele – Hosszú Katinkáról és férjéről ír a New York Times

Bonyolult, de nem egészségtelen – így jellemezte kettejük kapcsolatát Hosszú Katinka és férje, Shane Tusup a New York Times cikkében. A lap a riói olimpia előtt hosszú írást közölt arról, hogy Tusup edzőségével Hosszú hogyan tudott előrelépni a londoni olimpia után és hogyan változott meg a személyisége is.

Kedves magyar futballklub, miért szurkoljak neked? 32-ből 7-től kap

Az esztendő második felében a magyar labdarúgás egyik legfontosabb kérdése, hogy az első és másodosztályú klubok miként profitálnak abból az (egyre lankadó) szurkolói eufóriából, amely a magyar válogatott szereplése nyomán csúcsosodott ki a 2016-os Európa-bajnokság első két hetében. A saját szemünkkel láthattuk, hogy már a legapróbb siker elsöprő hatással van a magyar nép boldogságszintjére.

Hivatalos bóvlit árulnak Rióban

Furcsa módszerrel, méghozzá saját másolatokkal próbálják elejét venni a licencelt olimpiai termékek lemásolásának Rióban, írja az inews. Az olimpia szervezőinek végső soron logikusnak tűnő megoldásának lényege, hogy rosszabb minőségű anyagból legyártatják ugyanazokat a dolgokat, és elérhetővé teszik azokat az utcai árusoknál.

Van olyan úszó, akit hátráltat a közösségi média

Nem használja sem a Twitter-fiókját, sem a Facebook-oldalát a pénteken kezdődő riói olimpia ideje alatt Emily Seebohm, az ausztrálok kétszeres olimpiai bajnok

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A Visa szponzorálja a menekültek csapatát az olimpián

Az olimpiák történetében először indul a menekültek csapata. A10 sportoló, akik 4 különböző országból érkeztek, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság égisze...

Close