Sportszemle — 2016/08/02 at 06:30

Sportszemle 2016.08.02.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


“Nem dől össze a világ, ha Katinak nem nyer Rióban”

A riói olimpia egyik legnagyobb sztárja lehet a több számban, ezek közül 200 és 400 méter vegyesen egyértelműen aranyesélyes úszó, Hosszú Katinka. A bajai úszó az elvégzett munka mellett leginkább a családjában bízhat, akik mindenben segítik, akár úgy is, hogy nem beszélnek vele úszásról, és most először ott lesznek vele az uszodában is.

Díjnyertes történelem

Díjnyertes történelem

Petry Zsolt: Mióta itt vagyok, nem láttam még ilyet Dárdai Palitól

Petry Zsolt, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha BSC kapusedzője még egyszer sem látott olyat Dárdai Páltól, mint amit Thomas Krafttal tett a csapat pénteki edzésén. Petry emellett beszélt a Bröndby elleni Európa-liga-mérkőzésről, a válogatott és Király Gábor teljesítményéről, valamint arról, hogy kapusiskolát tervez indítani Magyarországon.

A nőket és az időseket érdekli a magyar olimpiai részvétel

A magyarok szerint 21 érmet gyűjtenek össze a riói olimpián a magyar sportolók, és ebből 9 arany lesz, a ZRI Závecz Research Intézet július utolsó hetében végzett felmérése szerint. A telefonon, 1000 fő megkérdezésével készült kutatás szerint a többség valamivel jobb eredményt vár a mostani olimpiától, mint ahogyan Londonban szerepeltünk, négy éve 18 érmet szereztünk, és 8 aranyat.

Bach mondjon le!

Az ötszörös téli olimpiai bajnok gyorskorcsolyázó, Claudia Pechstein egy doppingvétség miatt kiszabott túlságosan enyhe ítélet miatt akadt ki a Nemzetközi Olimpiai Bizottságot irányító

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Kínába viszik a Tour de France élményt

A Tour de France szervezéséért felelős Amaury Sport Organisation [ASO] szeretné meghódítani a kínai piacot is a világ legnagyobb kerékpáros...

Close