Sportszemle — 2016/07/29 at 06:30

Sportszemle 2016.07.29.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


35 milliót ér egy magyar aranyérem az olimpián

A 2012-es londoni olimpiához hasonlóan idén nyáron, Rióban is 35 millió forintot fog érni egy magyar olimpiai aranyérem – írja a Bors. Az ezüstöt 25, a bronzérmet, pedig 20 millió forinttal jutalmazza az állam. Nem csak a dobogós helyezetteket jutalmazzák, hanem a 7-8. helyen végzők is kapnak négy, valamint két millió forintot.

Újabb nyomozás a kajakosoknál

A kajakos Nádas Bence feljelentést tett, mivel szerinte valaki hozzányúlt a táplálékkiegészítőjéhez a válogatott szolnoki edzőtáborában – tudta meg az

Kreatív Online – Bébi Neymar és LeBron a Nike új reklámjában

Köztük van többek között LeBron James, Serena Williams, Neymar, Zhou Qi és Mo Farah is. Nekik tart egy lelkesítő beszédet az amerikai színész Bobby Cannavale. Ez röviden összefoglalva arról szól, hogy mennyi mindenről nem dönthetnek az életben, hiszen már egy csomó dolog eldőlt tőlük függetlenül, mire megszülettek, mégis a jövőjük határok, vagy ha úgy tetszik, korlátok nélküli.

Rio 2016: Borkai csalódott a két kéziválogatott hiánya miatt

ASZTALITENISZ (3): Pattantyús Ádám; Lovas Petra, Póta Georgina ATLÉTIKA (19): férfiak – Baji Balázs (110 m gát), Csere Gáspár (maratoni futás), Helebrandt Máté (20 km-es gyaloglás), Józsa Gábor (maratoni futás), Kővágó Zoltán (diszkoszvetés), Pars Krisztián (kalapácsvetés), Rácz Sándor (50 km-es gyaloglás), Srp Miklós (50 km-es gyaloglás), Venyercsán Bence (50 km-es

Kubatov: Most belénk fognak tárazni, mint az állat

Mindenkinek többet kell dolgoznia – ezt a konzekvenciát vonta le a Ferencváros vezetősége az albán ezüstérmessel szembeni kupakiesés után. Kubatov Gábor állítja, hogy a csapat hamarosan BL-csoportkörben fog játszani, a szurkolói kultúra megváltozására pedig akár tíz évet is hajlandó várni.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2016.07.28.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close