Sportszemle — 2016/07/25 at 06:30

Sportszemle 2016.07.25.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Az UTE 2020-ig meghosszabbította legjobb sportolói szerződését

Az Újpesti Torna Egylet 2020-ig szerződést hosszabbított legjobb sportolóival. A londoni olimpia legeredményesebb magyar klubjának pénteki közleménye szerint az aláírók között olyan világklasszis, olimpiai bajnok versenyzők is vannak, mint Kozák Danuta kajakos, Gyurta Dániel úszó vagy Berki Krisztián tornász, írta az MTI.

Elege lett a menedzserekből a magyar foci nagy reménységének

Mervó Bence, a tavalyi U20-as vb társgólkirálya saját sportszervező céget hozott létre, mert elege lett azokból a menedzserekből, akik csak a játékoseladásra koncentráltak, és nem a focisták fejlődésével törődtek. És újabb egy évig a lengyel élvonalbeli Slask Wroclaw csapatánál marad kölcsönbe.

Hoppá: magyar játékost igazolna a Barcelona | 24.hu

No nem a futball klub, hanem a kosár, de ez is hatalmas szó!

Nem a Fradi siklott ki, hanem a rendszer

Az albánok elleni kiesés nem azért érthetetlen, mert egy gyengébb csapat volt az ellenfél. A teljes mentális blokkot nehéz megemészteni, ami a zöld-fehérek játékát jellemezte, és ami oly éktelenül szembetűnő volt a büntetőpárbajban. Nem a taktika mondott csődöt, nem az egyéni képességek hiányoztak és nem is az akarat.

Kerülné a tömeget a futóversenyeken? Itt a megoldás!

Fotó: Hegedűs Márta / Magyar Nemzet Egy futóverseny időkorlát, más indulók vagy meghatározott útvonal nélkül értelmetlennek tűnhet. Ugyanakkor a versengés hiánya azt is eredményezi, hogy a hangsúly a saját teljesítményre és célokra helyeződik át, ráadásul segíthet a félelmek oldásában is. Nem véletlen, hogy egyre népszerűbbé válnak a lassabb, nyugodtabb alternatívát jelentő „virtuális versenyek” – írja a Guardian.

„Ha fontos, hogy a Fradi jó legyen, akkor vegyél bérletet 100-200 ezer forintért” | 24.hu

Szinte azonnal kiesett minden magyar csapat a nemzetközi kupákból. Min is vagyunk meglepve akkor, amikor tulajdonképpen minden ugyanúgy zajlik, mint évek óta? Nem egészen. Két fontos dolog van. Az egyik, hogy az Eb-n mégis csak jobban szerepelt a magyar válogatott, mint amit a közvélemény várt tőle, és egy picit azt gondoltuk, hogy kiléptünk a vesztes szerepből.

Az orosz sportolók ott lehetnek az olimpián

Nem tiltotta ki az összes orosz sportolót az augusztus 5-én kezdődő Rio de Janeiró-i ötkarikás játékokról a Nemzetközi Olimpiai

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Tour de France: több, mint 100 millió adatrekordot dolgoztak fel az első 16 szakasz alatt

Háromszor annyit, mint egy évvel korábban. A feldolgozott információt egy egyedi online platformon jelenítik meg a szurkolók minél teljesebb kiszolgálása...

Close