Sportszemle — 2016/07/22 at 06:30

Sportszemle 2016.07.22.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Nem csak a sportolók ódzkodnak Riótól, hanem a nézők is

Két héttel a riói olimpia rajtja előtt még belépőjegyek 28%-a nem talált

17 millió eurót fizetünk Ecclestone-nak

Fotó: Nagy Béla / Magyar Nemzet Eddig hatalmas üzleti titokként kezelte mindenki, vajon mennyibe kerül az országnak az, hogy Forma-1-es futamot rendezhet. Nos, úgy tűnik, ennek vége, hiszen nemcsak a Magyar Nagydíjért kifizetendő jogdíj összege került nyilvánosságra, hanem az összes futamé. Nekünk, magyaroknak nincs szégyenkeznivalónk, hiszen Bernie Ecclestone számlájára a 31.

Kreatív Online – Posztcunami a foci-Eb alatt

Az MEC-nél arra voltak kíváncsiak, hogy a meccsek ideje alatt mennyire voltak aktívak az interneten a szurkolók, miről posztoltak leginkább, illetve mely véleményvezérek és márkák tudhatták magukénak a legnagyobb elérést a témához kapcsolódóan, valamint voltak-e érdekes kiugrások, követte-e az események alakulását a felhasználói tartalommegosztás.

A nézők a lábukkal és a pénztárcájukkal is szavaztak

Fotó: Joe Klamar / Europress/AFP Rendhagyó volt a lebonyolítás, az idei Európa-bajnokság döntője most először 24 csapattal zajlott. Jelenleg az UEFA 55 tagországából 45-47-nek van esélye az Eb-döntőbe jutásra, azaz minden második csapat a „mennybe mehet”. Amikor ez a döntés megszületett, számos kétkedő adott hangot aggodalmának, féltek, hogy a selejtezők érdektelenné válnak, a döntőben pedig az erősek nagyon meg fogják verni a gyengéket.

Csúcstámadást hozhat a hétvége a magyar K2-expedíciónak

Néhány napos várakozás után, pénteken indul tovább Klein Dávid és Suhajda Szilárd a Föld második legmagasabb hegyének 8611 méteres csúcsának meghódítására a Johnnie Walker K2 Expedíció keretében. A pénteki akár a mindent eldöntő csúcstámadás is lehet. A hegymászók több mint egy hónapja indultak Budapestről az expedícióra.

Döntött a bíróság: nem indulhatnak az orosz atléták az olimpián

A Nemzetközi Atlétikai Szövetség tavaly függesztette fel az orosz szövetség tagságát, miután a 2015 novemberében közzé tett WADA-jelentés szerint a legjobb orosz atléták éveken keresztül részt vettek az államilag felügyelt és irányított doppingprogramban. A Nemzetközi Sportdöntőbíróság mai döntése a teljes orosz olimpiai csapat kizárását is előrevetítheti.

 

One Comment

 1. Meg tudná valaki mondani: ez a Muszbek nem az a Muszbek – véletlenül – aki annak idején mint Demján jobbkeze, részt vett a magyar profi futball “fellendítésében”?
  Havi 3 millió Ft-ért?
  Mert, ha a 2 személy ugyanaz volna – akkor miről is beszél Muszbek?
  És, ha már itt tartunk: nem ártana tisztába tenni az ő szerepét sem!
  Merthogy a pofa már akkor is hatalmas volt – na de a teljesítmény hol maradt?
  Pár év elteltével pedig úgy osztja az észt, mintha ő Xarta volna a futball-labdát!
  Talán nem ártana, ha a maiak is tisztában lennének ennek a “szakértőnek” a magyar futballban elkövetett “jótéteményeiért”!
  Merthogy azóta is a bölcsek kövének hordozójaként tetszeleg!!!
  Igazán szentelhetnének pár sort ebben az ügyben a tények feltárására – ha már Muszbeknek van bátorsága dumálni – miközben nem sül le a képéről a bőr!
  Szerintem lenne pár tízezer ember, akit érdekelne a dolog…

  Üdv:BA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Az Amerikai Labdarúgó Szövetség abban bízik, hogy megtalálta a Zika-vírus ellenszerét

Rovarriasztó márkával indított együttműködést az Amerikai Labdarúgó Szövetség. A Zika-vírus ellen többek között így próbálják meg felvenni a harcot.

Close