Sportszemle — 2016/07/20 at 06:30

Sportszemle 2016.07.20.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Így töltené meg az MLSZ a stadionokat

Sokan fel sem tudják dolgozni ezt a sikert. Egy ilyen torna után – mindegy, hogy mi lesz a vége – Magyarországon az első öt fordulóban az összes stadionban ki kellene nyitni a kapukat, be kellene engedni az embereket, mert igény lesz a focira. Ha sok néző megy ki, a közepes játékosok is többet hoznak ki magukból.

Az összes orosz sportolót kitilthatják az olimpiáról

A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség, a WADA hétfőn nyilvánosságra a 2014-es szocsi téli olimpia miatt indított független vizsgálato t, majd arra a következtetésre jutott, hogy a jelentésben foglaltak miatt, az összes nemzetközi sporteseménytől, így a riói olimpiáról is el kellene tiltani az orosz sportolókat. Végső döntést csütörtökön hoznak – tudatta a NOB végrehajtó bizottságának közleménye.

Pokolra küldi ellenfeleit a Bundesliga-csapat

Csak egyetlen olyan futballklub van a világon, amely az AC/DC zenéjére vonul ki a pályára, drukkerei pedig kalózzászlót lengetnek a lelátón. A német St. Pauli igazi kultikus egyesület, amelynek világszerte rengeteg rajongója van, mivel a profi labdarúgásban is meg tudott őrizni valamit lázadó szelleméből. Ezt bizonyítja a frissen elkészült öltözőfolyosó is.

Détári Lajos reakciója hű tükre a magyar futballvalóságnak | 24.hu

Az európai klubfutballban lesarkítva kétféle piacot ismerünk. Egyik oldalon vannak a jelentős gazdasági háttérrel, tradícióval rendelkező futballországok csapatai, akik nevelnek ugyan, de emellett inkább játékos importra rendelkeztek be, míg a másikon az őket kiszolgáló kisebb országok, amelyek játékos exportból szerzik bevételeik jelentős részét. A magyar labdarúgás, a magyar klubok az utóbbi kategóriába tartoznak.

Nagy Ádám: A Bayern sem elérhetetlen

„Vegyes érzéseim vannak az átigazolással kapcsolatban, mert az Európa-bajnokság után nagyon jó érzés volt visszatérni a Fradi öltözőjébe a többiek mellé, akiket mind ismertem. Ott volt a levegőben, hogy együtt küzdenek újabb nagy dolgokért, de ennek már – saját döntésből – nem leszek része” – kezdte a búcsúzkodást a Bolognához igazolt Nagy Ádám az M4 Fradi Tv keddi adásában.

Milyen az életed, ha te vagy a világ egyik legerősebb embere?

Eddie Hall néhány napja azzal került a címlapokra, hogy ő lett az első ember, aki megemelt 500 kilót. A 28 éves angol sportembernek az a célja, hogy megnyerje a világ legerősebb embere versenyt, utána pedig visszavonul, legalábbis ettől a sportágtól. A BBC-nek adott interjút a világ egyik legegészségtelenebb sportjáról.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2016.07.19.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close