Sportszemle — 2016/07/14 at 06:30

Sportszemle 2016.07.14.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Hosszú Katinka titkát a végsőkig őrzi az úszószövetség

Fotó: Patrick B. Krämer / MTI/EPA Soha nem indult még ennyi magyar úszó olimpián, mint a riói ötkarikás játékokon augusztus 6-16. között.

Debrecen korszakosat lépett a futballban

A futballakadémiákat auditáló Double Pass (DP) jelentését kedden tette közzé a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ), az élen Debrecen végzett. Papp László polgármester szerdán azt jelentette be, hogy a helyi akadémia (DLA) a megkezdett munkát még magasabb szintre kívánja emelni, ezért határozták el, hogy portugál szakembereket szerződtetnek. Őket már be is mutatták.

Érthetetlen, miért éppen szteroiddal tömné magát egy olimpikon

Szteroidhasználattal bukott le a kajakos Dombvári Bence az olimpiát megelőző júniusi válogatón. Azt mondja, abszurd az egész, hiszen ilyen szert ma már senki sem használ. Ebben igaza van, a sztanozololt általában a súlyemelők és az atléták használták évtizedekkel ezelőtt, de ezzel a szerrel doppingolt Ben Johnson is.

Kreatív Online – Övre csatolható légkondi bringásoknak

A klíma a kocsidban csak addig működik, amíg benne ülsz, de a MiClimate akkor is ott van veled, amikor leszállsz a bringádról vagy a motorodról – írja a hordható klíma kitalálója az IndieGoGo oldalán, ahol találmányára néhány nap alatt gyűjtötte össze az első darabok gyártásához szükséges összeget. Pontosabban nem is saját találmány ez.

Foci Eb 2016: A sérülések pszichológiája: hogyan épüljünk fel mentálisan?

sportpszichológia: A minap láthattuk, ahogy Cristiano Ronaldo az Eb-döntőben akaratán kívül kényszerült elhagyni a pályát. Első reakciói között a sírás is megjelent, ami valószínűleg inkább a lelki, mint a testi fájdalomnak szólt. Később annak is szemtanúi lehettünk, ahogyan az oldalvonal mellett fél lábon ugrálva és baktatva biztatja a társait, és szinte ugyanolyan intenzitással pörög, mintha a pályán lenne.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A NOB megváltoztatta az olimpiai játékok hirdetési szabályait

Az új rendszer a sportolók és csapatok "nem hivatalos olimpiai" szponzorainak kedvez. Vagyis azon cégeknek, amelyeknek a NOB-bal vagy egy...

Close