Sportszemle — 2016/07/12 at 06:30

Sportszemle 2016.07.12.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Elek kapufájára ne építsünk mítoszt

Az Európa-bajnokság előtt az egyik francia futballmagazin (So Foot) mellékletében ugyanúgy hat oldalt kapott a magyar miniszterelnök, Orbán Viktor, mint a legnagyobb sztárok, Mesut Özil, Moussa Sissoko vagy épp Ivan Rakitić. Magyar játékos bemutatása fel sem merülhetett, hiszen ismeretlenek voltak.

Vb-aranyakat várnak a magyar strandkézisektől

Aranyérmet remél válogatottjaitól a Magyar Kézilabda Szövetség a keddtől vasárnapig tartó margitszigeti strandkézilabda-világbajnokságon. A Palatinus Strandon tartandó férfi és női torna hétfői sajtótájékoztatóján Pálinger Katalin, az MKSZ alelnöke kiemelte, a magyar válogatottak éremesélyesek, hiszen mindkét csapat volt már világbajnoki második, így hazai pályán talán az aranyérem is reális lehet.

Nyélbe ütötték a világ legnagyobb sportüzletét

Sok titokzatoskodást követően szombaton nyélbe ütötték, majd vasárnap nyilvánosságra hozták minden idők legnagyobb sportüzletét. A WME-IMG médiabefektető alap nem kevesebb mint 4 milliárd dollárt (1100 milliárd forintot) fizet a Zuffa Ltd.-nek, és ezt az irdatlan összeget nem egy menő kosárlabda-csapatért vagy patinás európai fociklubért, hanem a vezető ketrecharcos promóciós szervezetért, az Ultimate Fighting Championship-ért csengették ki.

Ahol szavazni lehet, ott Gera Zoltán tarol

A Sky Sports internetes gólszépségversenyen ismét Gera Zoltán találata győzött, amelyet a portugáloknak lőtt a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság

Kreatív Online – 5 sportos kérdés, 7 sportos válaszoló

Megkérdeztük a Magyar Olimpiai Csapat és a Magyar Labdarúgó Szövetség hazai szponzor cégeinek vezetőit, hogy mit jelent nekik személyesen és a márkának a sport. Mindenkinek öt kérdést tettünk fel: 1. Miért fontos a cégének a sport? 2. Támogatóként mit terveznek a közeljövőben? 3. Mit sportol? 4.

Dárdai: A magyar-portugál meccs volt a fordulópont

A portugálok a magyar válogatottól kapott három gól után átállították a védekezésüket, és a franciák ugyan 90 percig jobbak voltak nálunk, végül megérdemelték az Eb-aranyat – nyilatkozta az Eb-döntő másnapján a Hertha vezetőedzője, Dárdai Pál.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

EURO 2016: rekord méretű nyereségre számít az UEFA

Az Európai Labdarúgó Szövetség közzétette az előzetes számításokat a tegnap este véget ért kontinensviadallal kapcsolatban. Az adatokból kiderül, hogy minden...

Close