Sportszemle — 2016/07/11 at 06:30

Sportszemle 2016.07.11.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Magyar fociatlantisz

„Sokáig árnyékot vetett a magyar labdarúgásra a sikertelenség, és az sem segít neki, hogy sokan még mindig a múltban élnek. Pedig nem a nyolcvanas évek előtti sikerekkel kellene foglalkozni, hanem támogatni az új nemzedéket.” Bernd Storck nyilatkozta ezt az Izland elleni döntetlen másnapján a Nemzeti Sportnak, amikor már szinte biztos volt, hogy továbbjutunk az Eb-csoportunkból.

Nagy László döntött a jövőjéről | 24.hu

2019. június 30-ig meghosszabbította szerződését a Telekom Veszprém csapatánál.

Olimpiai aranyakat bukhatunk a doppingbotránnyal

Bár az elmúlt bő egy évben már az ötödik doppingeset fordul elő a kajak-kenusoknál, attól nem kell tartani, hogy kizárják a magyar csapatot a riói olimpiáról. Dombvári Bence újabb pozitív mintája azonban még nehezebb helyzetbe hozta Storcz Botond szövetségi kapitányt, akár aranyérmeket is bukhat emiatt a magyar kajak-kenu.

Egy hét alatt lefutják az 1160 km-es kéktúrát

Zenyik Róbert, Medgyessy Gergely és Lőrincz Olivér a legtapasztaltabb magyar terepfutók közé tartoznak, sok nehéz versenyen túl vannak már, és együtt teljesítették az Alpok egyik legnagyobb kihívását, a 203 kilométeres Traverseé-t. Sok mindenre képesek tehát.

Óriási izgalmakat ígér a Red Bull Air Race budapesti futama | 24.hu

Július 16-án újra felbőgnek a rotorok a magyar főváros szívében.

Kreatív Online – Hogyan lesz többképernyős egy sportközvetítés?

A 2012-es londoni olimpia nemcsak azért volt különleges, mert még II. Erzsébetet is „kiugrasztották” egy helikopterből a megnyitó kedvéért, hanem mert ez volt a próbája a second-screen, azaz a második képernyős tévézésnek, amikor egyszerre nézte valaki a tornát a tévén, és használta közben a mobilját/tabletjét az élmény fokozása érdekében.

Isten kezezésétől a togói vuduvarázslóig

A foci-Eb egyik meccsmentes napján ellátogattunk egy lyoni kiállításra, mely abba nyújt betekintést, milyen az, amikor a világ legnépszerűbb sportja már nem is egyszerűen szenvedély, hanem annál is több. Egy ilyen kiállításon megfér egymás mellett Ferenc pápa és Maradona, Barcelona-színekben pompázó bikini és Basel-címerrel ellátott óvszer.

Gera gólja egyelőre harmadik az Eb legszebb góljainak versenyében

A Sky Sports oldalán jelenleg hatalmas csata dúl az Eb legszebb góljának címéért. Nagy-Britannia legnagyobb sport televíziójának honlapján 10 gólt emeltek ki az Európa-bajnokságon eddig szerzett, száznál is több találatból. A végső sorrendet az olvasók szavazatai döntik el. Természetesen Gera Zoltán Portugáliának lőtt csodaszép gólja is ott van a választásra kínált találatok között, sőt jelenleg a harmadik helyen áll.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportsmarketing TALKS – a labdarúgó Európa-bajnokság marketing szemmel

A jövőben szeretnénk egy kicsit többet foglalkozni videótartalmakkal, ezért kísérleti jelleggel elkészítettük az első videós anyagunkat. Indul a Sportsmarketing Talks!

Close