Sportszemle — 2016/07/08 at 06:30

Sportszemle 2016.07.08.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Szilágyi Áron viszi a magyar zászlót Rióban

Döntöttek a riói csapat összetételéről a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) csütörtöki közgyűlésén. A kvótaszerzés még nem zárult le, az augusztusi játékokon a jelenlegi állás szerint húsz sportágban 162 magyar sportoló indulhat. A megnyitón a magyar zászlót London kardvívó bajnoka, Szilágyi Áron viszi majd.

A világ egyik legfurcsább átigazolásán játékosokat is bukhat az Újp

A magyar futball mindig is képes volt abszurd történeteket produkálni. Most belga közreműködéssel lehetünk szemtanúi az elmúlt évek egyik legfurcsább átigazolási történetének, aminek az lett a vége, hogy a FIFA egy évre kizárta az Újpestet az átigazolásból. Lássuk, mi áll az ügy hátterében!

Király: Többször próbáltam elhagyni a szürke nadrágot

Mit gondol Király Gábor Cristiano Ronaldóról? Miért ragaszkodik Szombathelyhez? És mi van a babonákkal? D. Tóth Kriszta kocsijában ült a magyar válogatott kapusa. “Rövidnadrágban is védtem többször a húsz év alatt, de egyszerűen nem volt olyan komfortos az érzés. És ha nem olyan komfortos, akkor az már nem én vagyok” – mondta többek között Király Gábor D.

Kitüntetést ér az Eb legjobb focihimnusza

Az angol és az orosz ultrák marseille-i pusztítása után eléggé úgy tűnt, hogy a szurkolói rendbontásokról szólhat ez az Eb, de szerencsére volt jó pár tábor, amely tett arról, hogy kellemesebb élmények is legyenek. Ott voltak ugye az izlandiak a Húh-zással, az írek a temérdek vidám pillanatukkal, és persze az északírek az Eb-n egy percet sem játszó Wigan-csatár Will Grigg istenítésével.

A földdel tették egyenlővé a Puskás-stadiont – videó

Arra jártunk, gyorsan lőttünk egy videót, amelyen látható, hogy már szinte semmi nem maradt az egykori

Kreatív Online – Vizes sportolók, akik kiemelkedve a mezőnyből márkát építettek

Ha rézsút szemben állunk a Császár-Komjádi Sportuszoda főbejáratával, három márkajelzés böki ki azonnal a szemünket. Balra kisbuszok sorakoznak, fehér oldalukon kék betűkkel olvasható a belőlük éppen kikecmergő kisiskolások célállomása: Darnyi Tamás Úszóiskola. Jobbra hangsúlyos, nagy piros betűkkel egy étterem cégére látszik: Tommy di Napoli, ez a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, Kásás Tamás étterme.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Üresek maradnak a magyar stadionok az Eb-siker után is?

Az elmúlt hetekben sokat foglalkoztatja a médiát, hogy hogyan tölthetők meg a stadionok a magyar bajnokik során, illetve a válogatott...

Close