Sportszemle — 2016/07/01 at 06:30

Sportszemle 2016.07.01.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Honnan származik az izlandi tapsolós csatakiáltás?

Aki már hallotta, biztos, hogy a hatása alá került. Az egyre gyorsuló tapsból, és a rá felelő csatakiáltásból álló szurkolás az Európa-bajnokság egyik slágere. Itthon sokan magyar találmánynak gondolják, mert a mi szurkolóink előadásában találkoztak vele először, a világ viking csatakiáltásként ismeri, az izlandi közönség jóvoltából.

Storck: Még véletlenül sem szeretnék okoskodni, de…

Az Eb-nyolcaddöntőbe jutott magyar fociválogatott szövetségi kapitánya a Nemzeti Sport csütörtöki számában adott hosszabb értékelő interjút, amelyben beszélt a felkészülésen elvégzett elképesztő mennyiségű munkáról, amikor leesett az álla Dzsudzsákék láttán. De elárulta azt is, hogy mit kell tenni ahhoz, hogy felemelkedjen a magyar labdarúgás.

A Fradi járt a legjobban a sikeres Eb-szerepléssel

Az elvek a klubszövetség (ECA) és az UEFA tavalyi megállapodása alapján változatlanok – az összeg kisebbik felét, negyven százalékot a selejtezősorozatot követően, hatvan százalékot pedig az Eb után fizették-fizetik ki. A portál tájékoztatása alapján pénz jár a selejtezősorozatban minden olyan játékosért, aki bekerült a meccskeretbe; az Eb-n az eltöltött napokért az első meccstől az utolsó találkozót követő napig; plusz 14 napért, ami a hivatalos felkészülési időszaknak számít.

Van az az állapot, amikor megszűnik a tudati kontroll | 24.hu

Eddig is szurkoltunk a vízilabda, vagy a kézilabda csapatnak, vagy éppen az úszóinknak, tornászainknak. Most a tömeges, egész országot megmozdító mérték volt a szokatlan.

Foci Eb 2016: Eb 2016: Kassai Viktor kapta a negyeddöntő rangadóját

Kassai Viktor újabb feladatot kapott az Európa-bajnokságon: a Németország-Olaszország negyeddöntőn fúj. Kassai eddig remek teljesítményt nyújtott – az olaszoknak már vezetett is az Eb-n (Fotó: Action Images) A 40 esztendős magyar játékvezető először a nyitó mérkőzésen, a Franciaország-Románia találkozón bíráskodott, majd a június 17-i Olaszország-Svédország meccsen dirigált.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Partnert talált a Nemzetközi Paralimpiai Bizottság a parasport népszerűsítésére

A következő négyéves ciklusban speciális oktatási programokat szerveznek és a parasportolók edzés lehetőségeit javítják. A parasportot népszerűsítése a cél a...

Close