Sportszemle — 2016/06/30 at 06:30

Sportszemle 2016.06.30.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Hőkamerával vadásznak a Touron a rejtett motorokra

A Tour de France-on a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) hőkamerákkal is megpróbálja elcsípni azokat a bringásokat, akik rejtett motorral próbálnának előnyhöz jutni. A kerékpárokat a nagyobb versenyeken most is százszámra világítják át speciális tablettel, hoggy kiderüljön, van-e mechnanikai doppinggal élő kerékpáros, de eddig nem sok eredményt hozott ez a módszer.

Nagy Ádámot 50 klub figyeli, Kádár topligában köthet ki

Jó most magyar játékosügynöknek lenni, hiszen a Storck-csapat remek Eb-szereplése miatt kapósak lettek a Franciaországban szerepelt játékosok, és ennek pozitív hatása lehet az egész magyar futballra. Nagy Ádám menedzserei a Ferencváros 21 éves játékosáról több mint 20 csapattal tárgyaltak már konkrétumokról, és Kádár Tamás iránt is óriási az érdeklődés.

Edzésre mentek, ingyenautót kaptak a vízilabda-válogatott tagjai | 24.hu

Labdáztak, aztán lazítottak egy kicsit – közben nagyvonalúan begördült 13 Volvo. Képek! Figyelem, a következő képek alkalmasak arra, hogy ön irigységet érezzen miattuk! Ne tegye. Nem szép dolog. Örüljön inkább, hogy milyen jó dolga van a Rióba készülő vízilabda-csapatnak! Az történt, hogy sajtónyilvános edzésre hívták a – ki nem találná!

Egy magyar edző kiosztotta a hazai szakmát: Megélhetési edzők vagyunk!

A korábban a Ferencvárosnál, a Pécsnél és a Zalaegerszegnél is dolgozó Nagy Tamás edző Facebook-oldalára írt egy hosszabb bejegyzést, melyben eléggé önkritikusan szól a magyar edzői szakmáról, és elismerően arról, amit Dárdai Pál és Bernd Storck elért a válogatottal. Itthon szokatlan őszinteséggel jellemzi a magyar edzői szakmában uralkodó állapotokat.

Strandröplabda-ob: a nyíregyházi főtéren lesz a döntő – NSO

Szombaton és vasárnap Nyíregyházán rendezik a strandröplabda országos bajnokság második fordulóját. A mérkőzések nagy része a sóstói strandon lesz majd, ám a férfi és a női döntőt vasárnap este a város főterén kialakított versenypályán tartják meg.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Jól jövedelmezett a magyar válogatott Eb-sikere

A nyolcaddöntőben búcsúzott magyar labdarúgó válogatott 11,5 millió euró [kb. 3,6 milliárd forint] pénzdíjat kap a franciaországi Európa-bajnokságon nyújtott teljesítményéért...

Close