Sportszemle — 2016/06/28 at 06:30

Sportszemle 2016.06.28.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Végül Curry és LeBron James sem megy az olimpiára

Kihirdették a címvédő Egyesült Államok férfi kosárlabda-válogatottjának olimpiai keretét hétfőn. Az augusztusi Rio de Janeiró-i olimpiára címvédőként utazó amerikai csapatnak Stephen Curry, Russell Westbrook, LeBron James, James Harden, Chris Paul, Anthony Davis, Blake Griffin, John Wall, Kawhi Leonard és LaMarcus Aldridge sem lesz tagja, mert a közelmúltban lemondták a szereplést.

Yourbody: „Több van bennem, és én ezt ki is akarom hozni magamból”

„Kisiskolásként a balettel kezdődött minden. Később lovagoltam, teniszeztem, de egyikben sem értem el kimagasló eredményeket. Semmi jel nem utalt arra, hogy nekem a sportban bármilyen komolyabb keresnivalóm lenne. Ráadásul a családunkra sem jellemző a sportkarrier, édesanyám négy diplomás tanárnő és programozó matematikus, nővérem villamosmérnök. Számomra is csak az intellektuális irány tűnt életpályának.

Storck: A jövő ígéretes, az elvárás maradjon ugyanaz

A repülőgépről leszállva Király Gábor és Gera Zoltán állt az újságírók elé, tőlük kérdezhettek a kollégák. Azt tudakolták tőlük először, miért épp most jöhetett össze ez a sikeres Eb-szereplés. “Hosszú időt töltöttünk együtt, edzőtáborban, sok idő jutott a felkészülésre, így sikerülhetett minden, amit elértünk. Nagyon toleráns volt mindenki, a siker érdekében félretettünk mindent, minden klappolt.

Gebei Péter az orosz hokiligában fúj majd

Gebei Péter játékvezető az orosz bázisú profi jégkorongligában (KHL) tevékenykedik a következő

Michelisz egy újabb sorozatban is autóba ül

A portugáliai versenyhétvége után nagyon hosszú nyári szünetet kaptak a WTCC-mezőnyében induló pilóták, hiszen legközelebb csak augusztus elején versenyeznek Argentínában. A köztes időt sem tölti viszont vezetés nélkül Michelisz Norbert, a Honda gyári csapatának versenyzője, július 16-17-én ugyanis az idén indult TCR Benelux sorozatban ül majd autóba.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2016.06.27.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close