Sportszemle — 2016/06/24 at 06:30

Sportszemle 2016.06.24.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


A Premier League lehet a Brexit nagy vesztese

A Premier League lehet a Brexit nagy vesztese – Az angol futball viszont elindulhat felfelé. A Brexit utáni szabályok értelmében C. Ronaldo, vagy a legutóbbi szezon felfedezettjei, Kanté, Mahrez és Payet a ligába sem igazolhattak volna. Elmagyarázzuk, ki mit veszthet és nyerhet a futballban a brit EU-kilépéssel.

Kassai a csoportkör legjobbja

Fotó: Alberto Estevez / MTI / EPA Véget értek a csoportküzdelmek a franciaországi Európa-bajnokságon, jöhet az egyenes kieséses szakasz. A magyar válogatott eddig remekel, és Dzsudzsákék teljesítményéhez felnőtt Kassai Viktor is, aki eddig a legjobb osztályzatot kapta a bírói rangsorban. Úgy tűnik, a franciaországi labdarúgó-Európa-bajnokság csoportköre a magyarokról szólt.

A németek és a horvátok mellé kerültünk Párizsban

A párizsi városházán kisorsolták a 2017-es kézilabda-vb csoportjait. A magyar válogatott a C csoportba került Németország, Horvátország, Fehéroroszország, Chile és Szaúd-Arábia

Storck: A csapat a hős, nem én

A csapat a hős, nem én – hárította el mindjárt az interjú elején a kapitány a dicsérő szavakat. „Sokan megmosolyogtak, amikor elkezdtem a munkát. Magyarországon sok tehetség van, én csak azt bizonyítom, hogy ha profi módon dolgozol velük és hiszel bennük, akkor megjön a siker.” A sikerük pedig tényleg csapatmunka.

2024-ről szól az Olimpia Napja

Fénnyel színezték ki a Szabadság-szobrot éjjel, miközben háromezren futottak a rakparton a 2024-es budapesti olimpiáért. Ennél nem lehetett volna jobban időzíteni az idei Olimpia Napjának nyitórendezvényét, a fáklyás futás résztvevői egyből a meccs után, euforikus hangulatban fogtak neki a pesti rakpart lezárt szakaszának, hogy elfussanak a Lánchídig és vissza.

Dortmund: mi a fanatizmus, ha nem ez? Le a kalappal a szurkolók elő

A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Borussia Dortmund a hivatalos honlapján adta hírül, hogy a legutóbbi idényben bérlettel rendelkező 55 ezer szurkolója közül 54 916 drukker a 2016-2017-es évadban is igényt tart a szezonjegyekre. Mindössze 84 szimpatizáns döntött úgy, hogy a továbbiakban már nem kíván részt venni a BVB összes hazai mérkőzésén.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A táplálékkiegészítők használatának komoly jogi következményei lehetnek

Manapság számos sportágban egyre elterjedtebb a táplálékkiegészítők használta. Jelen posztban röviden bemutatom, hogy mikor minősül doppingvétségnek egy tiltólistás táplálékkiegészítő használata...

Close