Sportszemle — 2016/06/23 at 06:30

Sportszemle 2016.06.23.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Magyar-belga és még hét rangadó jön

Szerdán lejátszották a csoportkör utolsó fordulóját a franciaországi Európa-bajnokságon. Magyarország már továbbjutóként lépett pályára Portugália ellen, csak az nem volt biztos, hogy hanyadik helyen teszi ezt. Őrült meccsen 3-3-at játszott a két csapat, a magyarok elsőként, a portugálok harmadikként léptek a nyolcaddöntőbe. Közéjük Izland ékelődött be.

Storck ki akarta hagyni, világklasszis játékot nyújtott

A szövetségi kapitány szerint a magyar válogatott meccsről meccsre fejlődik, Gera Zoltán világklasszisnak nevezte, és a hajrában fogalma sem volt, hogy áll a másik csoportmeccs. „Gratulálok a csapatomnak, az első két meccshez képest még sikerült előrelépnünk. Tudtuk, hogy szervezett védelemmel kell pályára lépnünk, ezt sikerült is megvalósítani, és mellé nagyon jól sikerült a támadójátékot is összerakni.

Magyar válogatott: Válogatott: miért ünneplünk a körúton? Az „Eb-őrület” pszichológiája

Eb 2016: A magyar válogatott Európa-bajnoki szereplése különös hangulatot teremt az országban. Minden mérkőzésre megtelnek a kocsmák és a kivetítőkkel felszerelt terek, a lefújást követően pedig egy emberként ünnepel mindenki. Nem számít, hogy megbénul a tömegközlekedés, hogy utakat zárnak le a hömpölygő tömeg miatt, mert az öröm és az eufória mindent felülír.

Olimpia 2016: meglepő döntés született a doppingoló atléták ügyében | 24.hu

Kedden Lausanne-ban ülésezett a Nemzetközi Olimpiai Bizottság.

Ismét két BL-helyünk lesz férfi kézilabdában

Magyarország második helyre lépett előre a férfi kézilabdacsapatok nemzetközi rangsorolásában, így 2017-ben két klub indulhat automatikusan a Bajnokok Ligája

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2016.06.22.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close