Sportszemle — 2016/06/22 at 06:30

Sportszemle 2016.06.22.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Dárdai: Most ne legyünk beszarva!

Dárdai Pál szerint a magyar válogatott Eb-nyolcaddöntőbe jutásával egy olyan dolog történt, amit sokan még fel sem tudtak fogni. A németek 1-0-ra legyőzték az északíreket, így Bernd Storck csapata egészen biztosan továbbjutott a csoportból. Dárdai az M4 Sporton elmondta, hogy megérdemelten jutott el idáig a válogatott.

Profi golfversenyt tartanak Magyarországon

Csütörtöktől a Pannónia Golf & Country Clubban rendezik meg Közép-Európa legjelentősebb profi golf körversenye, a Czech PGA Tour magyarországi állomását. Makszin Áron, a Profi Golf Sportági Szövetség főtitkára az esemény keddi felvezető sajtótájékoztatóján hangsúlyozta, Magyarország először ad otthont ilyen jelentőségű nemzetközi viadalnak, és terveik szerint hosszú távra kapcsolódnak be a sorozatba, írta az MTI.

Harmincmillió korsóval több sör fogy Magyarországon

Az idei nyár sporteseményei miatt a haza sörszövetség szerint harmincmillió korsóval több sör fogy majd, mint egy átlagos évben. Schillinger Attila, a Magyar Sörgyártók Szövetségének igazgatója a Magyar Időknek elmondta, hogy a labdarúgó-Európa-bajnokság és az olimpia ideje alatt 2,5-3 százalékos növekedésre számítanak a söreladásból, ami azt jelenti, hogy 150 ezer hektoliterrel, azaz 30 millió korsóval isznak többet.

Amerikát támadja a magyar foci-startup

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Statzup Kft. miután sikeresen lezárult a tavaly elkezdődött tőkebevonási köre, melynek keretében – több lépcsőben – 380 millió forintot (1,4 millió dollárt) meghaladó összeg érkezett a cégbe. Az online fantasy futballjátékok fejlesztésével és üzemeltetésével foglalkozó magyar startup Brazíliában piacvezetőnek számít, és 2016 első negyedévében már Észak-Amerikában is megvetette a lábát.

Annyi magyart várnak szerdán Lyonba, hogy módosítani kellett a gyülekezőhelyet

Annyi magyar szurkolóra lehet számítani szerdán Lyonban, a magyar válogatott harmadik, utolsó csoportmeccse előtt, hogy a magyar rendőrségnek, a francia hatóságokkal egyeztetve módosítania kellett a szurkolói gyülekezés helyén. Az új gyülekezőpont a L’hippodrome de Lyon – Carre de Soie lesz, olvasható a Police.hu-n.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

eSport csapatot indít a Valencia

Az elektronikus sportok piaca nemcsak a márkák figyelmét kelti fel egyre jobban, hanem a hagyományos sportszervezetekét is. A közel 100...

Close