Sportszemle — 2016/06/17 at 06:30

Sportszemle 2016.06.17.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Foci Eb 2016: Király és udvartartása: a focitörténelem legendás pizsamásai

Eb 2016: Magyarország témát szolgáltat. Labdarúgó-válogatottunk osztrákok elleni 2-0-ja újabb kiváló alkalom volt a nemzetközi sajtónak arra, hogy a mieink apropóján találjon témát. Az olasz sajtó például már a norvégok elleni pótselejtezőt követően is „szerelmes” volt Király Gáborba, ám a keddi meccs után még tovább görgették a korábban felkapott fonalat.

Nyert a magyar válogatott, így már oké a sok stadion?

Eltér az országos képtől a szegediek menekültekhez való hozzáállása, pedig a határ közelében fekvő város lakói elvileg többször találkozhatnak menekültekkel. A kutatók az országostól lényegesen eltérő szegedi helyzetet részben a diplomások magas arányával magyarázzák.

Az efféle reakciókat hiányoljuk mindenféle magyar tévé szakértőitől

Slaven Bilic, a, a West Ham United edzője, futballistaként vb-harmadik védőklasszis az Európa-bajnokság alatt a brit ITV csatornánál dolgozik szakkommentátorként. Ő volt az, aki az osztrák-magyaron a barcásokhoz, Messihez és Suarezhez hasonlította Kleinheislert és Szalait az első gólunknál.

Gigászok harca Balatonfüreden

Az olimpiai bajnoki címvédő Risztov Éva mellett világbajnokok sora áll rajthoz szombaton, a balatonfüredi FINA/HOSA nyíltvízi úszó Világkupán. Az esemény a 2017. évi FINA-világbajnokság nyíltvízi tesztviadala is egyben – a jövő évi vb pályáját pedig a nagyközönség is kipróbálhatja, hiszen a profik után bárki úszhat 2017 métert a helyszínen, a Magyar Úszás Napja keretében.

Férfi kézi: a világ egyik legjobb szélsőjét szerződtette a Veszprém

A mai napon hivatalossá vált, hogy Dragan Gajic a következő két szezonban a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatához igazolt, szerződése 2018. június 30-ig szól – adta hírül a klub hivatalos oldala. Dragan Gajic és a Veszprém kölcsönösen jól járhat egymással (Fotó: AFP) A szlovén válogatott 188 cm magas, 85 kg-os jobbszélsője az 50-es számmal szerepel a magyar rekordbajnok színeiben.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Bemutatták a riói olimpia érmeit

Rio de Janeiróban bemutatták az augusztusi olimpiai játékok érmeit. Az olimpiai dobogókat és az éremátadó ceremóniák során használandó egyenruhákat szintén...

Close