Sportszemle — 2016/06/15 at 06:30

Sportszemle 2016.06.15.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Magyar válogatott: Hatalmas magyar diadal – és még Szalaira is gondolt a sors!

KATTINTSON A KÉPRE, ÉS TEKINTSE MEG A MÉRKŐZÉS ALATT FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ KÉPGALÉRIÁNKAT! (FOTÓK: HEGEDÜS GÁBOR) A mérkőzés élő szöveges tudósítását itt olvashatja! LABDARÚGÓ EURÓPA-BAJNOKSÁGF-CSOPORT, 1. FORDULÓ MAGYARORSZÁG- Nouveau Stade de Bordeaux, 34 424 néző. Vezette: Turpin (francia)MAGYARORSZÁG: Király – Fiola, Guzmics, Lang, Kádár – Gera, Nagy Á.

Kis pénz, nagy foci – befektetési lehetőségeket is kínál az Eb

A Európa-bajnokságba is be lehet most fektetni. A K&H Alapkezelő ugyanis ismert világcégek, köztük sporteseményeket és csapatokat támogató vállalkozások részvényeinek teljesítményéből ígér részesedést a kisbefektetőknek legújabb alapjával. „Észak-Amerikában a 2015-ös becsült szponzorköltségek meghaladták a 21 milliárd dollárt, amelynek megközelítőleg 70 százaléka sportszponzorációra ment” – magyarázza Zobor Zsuzsanna, a K&H Alapkezelő vezérigazgatója.

Budapestre jöhet a férfi teniszelit

Budapestre költözik 2017-ben a bukaresti férfi tenisztorna – idézte a verseny jogtulajdonosának, Ion Tiriac román üzletembernek a nyilatkozatát a Ziare.com román portál. A korábbi legendás teniszező elmondta, a tulajdonában álló és húsz éve Bukarestben rendezett BRD Nastase Tiriac Trophy szervezési jogait a rossz bukaresti körülmények miatt volt kénytelen átengedni két évre Budapestnek.

Blatter: Hideg és meleg golyókkal csalt az UEFA a sorsolásnál

A korábbi FIFA-elnök Sepp Blatter a La Nacion argentin lapnak adott interjúban elárulta, hogy az egyik európai kupa sorsolását az UEFA bizony irányította. „Lehet csalni egy sorsolásnál úgy, hogy közben milliók nézik élőben a tévében?” – kérdezték Blattert, aki nem kertelt a válaszadásnál.

Foci Eb 2016: Eb 2016: felfüggesztett kizárás az oroszoknak, nem lehet több balhé!

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) illetékes bizottsága felfüggesztett kizárással és 150 ezer eurós pénzbüntetéssel sújtotta Oroszországot a szurkolói rendbontások miatt. Ha az atrocitások megismétlődnek, az oroszokat kizárják az Eb-ről! Még egy balhé, és az oroszokat kizárják (Fotó: Twitter) Az UEFA a honlapján hivatalos közleményt jelentetett meg, amelyben leszögezte, hogy csak a stadionon belül történt eseményeket vizsgálhatja, ezek alapján hozta meg döntését.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A szurkolók dönthetik el melyik nemzet színeiben tündököljön az Eiffel-torony

Különleges játékot hirdetett a labdarúgó Európa-bajnokság egyik szponzora. Akár magyar színekben is pompázhat az Eiffel-torony.

Close