labdarúgás, Sportmarketing — 2016/06/14 at 16:00

A szurkolók dönthetik el melyik nemzet színeiben tündököljön az Eiffel-torony

by

Különleges játékot hirdetett a labdarúgó Európa-bajnokság egyik szponzora. Akár magyar színekben is pompázhat az Eiffel-torony.

Az Orange telekommunikációs cég által meghirdetett játék keretében, az Eb ideje alatt minden nap annak a válogatottnak a nemzeti színeivel világítják ki az Eiffel-tornyot, amelynek a legtöbbször említik meg a nevét a közösségi médiában a szurkolók. Az akció a párizsi önkormányzattal együtműködésben történik.

az-eiffel-torony-francia-szinekben

A világ bármely országából bárki részt vehet a játékban. A közösségi média felületeken (Facebook, Twitter, Instagram) való említések közül azonban csak azok számítanak, amelyek olyan válogatottra vonatkoznak, amelyik az adott napon lép pályára. Az Európa-bajnokság egy nap több mérkőzést is rendeznek, így izgalmas vetélkedés alakulhat ki a szurkolók között.

Az Eb-n résztvevő minden válogatott kapott egy hashtaget, a magyaroké a #HUN. A hashtag használatával történő említések számítanak a játékban és az esti mérkőzés lefújása után 10 perccel annak a nemzetnek a színeivel világítják ki az Eiffel-tornyot, amelyiknek a legaktívabbak voltak a szurkolói.

Orange-Eiffel-torony-jatek

A mai versenyben, a cikk írásának időpontjában, a Portugálok fölényesen vezetnek. Használd minél többször a #HUN hashtaget a közösségi média felületeken, legyen ma este piros-fehér-zöld az Eiffel-torony!

A korábbi napok győztes nemzetek színeiben tündöklő Eiffel-toronyról készül képek megtekinthetők a játék oldalán.

Forrás: orangesponsorsyou.com

One Comment

  1. HUN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2016.06.14.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close