Sportszemle — 2016/06/13 at 06:30

Sportszemle 2016.06.13.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


A focimezgyártók is nagy csatában állnak, mutatjuk a rangsort | 24.hu

Egy hónapig minden a fociról szól majd. A mezeken található kis márkajelek is nagy meccsben vannak, úgy tűnik, hogy most egy német cég került a legtöbb helyre, de a TOP10 közt már egyenlőbb az eloszlás.

250 milliót kaszál a Fradi a futball-Eb-n

A Ferencvárosnak is nagy üzlet a pénteken kezdődő labdarúgó Európa-bajnokság, miután az európai szövetség 14 nappal az első csoportmeccs előtt már napidíjat fizet a játékosok után a kluboknak. Az 5800 eurós napidíj természetesen addig jár, amíg egy válogatott versenyben van. Az a játékos, aki érdekelt a döntőben, nagy hasznot hoz a klubjának.

Nagy Ádám: Nem saját magamat akarom eladni

Király Gábor és Nagy Ádám, azaz a csapat – és az egész Eb-mezőny – legidősebb, valamint legfiatalabb tagja nyilatkozott a keddi, osztrákok elleni Eb-debütálás előtt. És Bernd Storck szövetségi kapitány is mikrofon mögé ült.

Ha az angolok, oroszok balhéznak, kirúgják őket az Eb-ről

A szombati Anglia-Oroszországot kísérő erőszakhullám után az UEFA vasárnap figyelmeztette mindkét ország futballszövetségét: Az európai szövetség úgy fogalmazott, nem fognak hezitálni, hogy súlyosabb szankciókkal büntessék a csapatokat. Azt írták, mindkét szövetségnek javasolták, figyelmeztessék a drukkereiket, hogy megfelelően viselkedjenek. A szombati csoportmeccs előtt folyamatosan verekedtek egymással az angol és orosz szurkolók, de a helyiekkel is összebalhéztak.

Meztelenül keres szponzort a budapesti csapat – videó | 24.hu

Rendhagyó módon próbál támogatót találni az együttes.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Dárdai Pál az Eb-n!

Ha nem is szövetségi kapitányként, de fontos szerep hárulhat Dárdai Pálra, a Hertha BSC vezetőedzőjére. A Coca-Cola a volt szövetségi...

Close