Sportszemle — 2016/06/10 at 06:30

Sportszemle 2016.06.10.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Nagy László ellenfelével dobatott gólt, a dzsúdós sérült társát óvta

A Magyar Olimpiai Bizottság Fair Play Bizottsága idén is díjazta a sportszerű sportolókat. A szerdai gálán öt kategóriában tizennégy díjat osztottak ki. Többek között díjat kapott a kézilabdás Nagy László és a tollaslabdázó Sárosi Laura. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár azt emelte ki a díjátadón, hogy a fair play-díjjal az arra érdemes sportolókat, sportszakembereket emeljük a társadalom elé.

Hihetetlen tüntetés a magyar focista háza előtt – videó

Marco Bizot a szezon végére kiszorította a kapuból Köteles Lászlót Genkben, a klub fanatikusai azonban nem felejtették el, mit tett a klubért az utóbbi hat évben. Egy tavaly októberi videót újra megosztottak a Facebookon, abban reménykedve, hogy a vezetőség nem engedi el a magyar kapust.

Férfi kézi: megbüntették a Veszprémet a bírót ellökő szurkolója mia

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) bírósága összesen 13 ezer eurós (több mint 4 millió forintos) büntetéssel sújtotta a Veszprémet, amiért egyik szurkolója a Vardar Szkopje elleni hazai Bajnokok Ligája-negyeddöntő utolsó percében ellökte a bírót. A magáról megfeledkezett szurkoló az április 30-i mérkőzés utolsó percében ellökte a visszafutó játékvezetőt.

Óriáskivetítőn is lehet szurkolni a magyar válogatottnak

Aki nem jut ki a franciaországi Európa-bajnokságra szurkolóként, és nem szeretné otthon nézni a mérkőzéseket, a Margitszigeti Atlétikai Centrumban, jó társaságban, 144 négyzetméteres óriáskivetítőn is megtekintheti az Eb legizgalmasabb pillanatait. Sőt, fogadhat is kedvenc csapatára. Nyáron ismét Eb-lázban ég egész Magyarország, ami nem meglepő, hiszen Kű Lajos 1972-ben rúgott gólja óta nem izgultunk még ennyire a magyar válogatottért.

A Nike tovább támogatja az eltiltott Sarapovát

A Nike sportruházati cég továbbra is támogatja Marija Sarapovát, akit szerdán doppingvétség miatt két évre eltiltott a Nemzetközi Tenisz Szövetség (ITF). “Reméljük, hogy ismét látjuk majd őt a pályán. Az ITF szerint nem tudatosan szegte meg a szabályokat” – közölte csütörtökön az amerikai vállalat, amely a botrány márciusi kipattanásakor felfüggesztette az együttműködést az orosz sztárral.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Eb-láz Belgiumban

Belgiumban április eleje óta minden kirakat a nemzeti színekben pompázik és mindenhonnan a válogatott játékosainak arcképe köszön vissza. Pénz kérdése?...

Close