Sportszemle — 2016/06/09 at 06:30

Sportszemle 2016.06.09.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Már tényleg elhiszem, hogy egy Williams is verhető

Már tényleg elhiszem, hogy egy Williams is verhető – A korábban leginkább csak pároseredményeivel kitűnő Babos Tímea már egyesben is közelít a világ elitjéhez, amit a korábbi világelsők elleni eredményei is igazolnak. A tenisz csúcsának Federer és Nadal párharcát tartja, és azt is elárulta, hány cipőt fogyaszt el egy tornán.

Ha jó robot vagy, mindent megnyerhetsz

Szovjet gyártmányú szabadpisztolya talán még nála is öregebb. Megjárt pár mély szakadékot, jó ideje közmunkásként dolgozik, augusztusban azonban, 30 évesen, élete első olimpiáján lesz jelenése. A zalaegerszegi Tátrai Miklós idén februárban, Győrben harcolta ki az olimpiai indulás jogát. Az Origo otthonában, Zalaegerszegen látogatta meg a nyári játékokra készülő sportolót.

Botrányos az NB I-es klubok anyagi helyzete | 24.hu

Adósságban úsznak a magyar labdarúgás élvonalának csapatai.

Gyulai Memorial: David Rudisha is jön Fehérvárra – NSO

Újabb világsztár indulása vált biztossá a Gyulai István Memorial – Atlétikai Magyar Nagydíjon, mivel a férfi 800 méter világcsúcstartója, a kenyai David Rudisha is vállalta a szereplést. David Rudisha tavaly így ünnepelte világbajnoki címét (Fotó: Reuters) Mint azt Spiriev Attila sportigazgató a keddi budapesti sajtótájékoztatóján elmondta, az olimpiai és világbajnok futó először látogat Magyarországra.

Zöldben feszítenek Rióban atlétáink

A Magyar Atlétikai Szövetség szerdán bemutatta a hazai versenyzők idei versenyruházatát, melyet a Nike gyárt, s színvonalát tekintve pontosan megegyezik más, a sportág nagyhatalmainak számító nemzetek szerelésével. “Ilyen magas színvonalú ruházatot még sohasem kaptunk” – mondta az MTI-nek Gyulai Márton, a magyar szövetség főtitkára, hangsúlyozva, hogy az egyedi, magyaroknak gyártott versenydressz pontosan olyan, mint az amerikaiaké, csak más a színe és a felirata.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Manchester City: irányítsd magadra a stadion kameráit és lőj egy szelfit

A Manchester City a következő szezonban tesztelni fogja a Snaptivitynevű mobilalkalmazást, amely lehetővé teszi, hogy a szurkolók magukra irányítsák a...

Close