Sportszemle — 2016/06/08 at 06:30

Sportszemle 2016.06.08.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Regionális akadémiákat tervez az MLSZ

Az MLSZ elnöksége döntést hozott, hogy 12 regionális utánpótlásközpont jelöl majd ki országos szinten. A leendő regionális utánpótlásközpontok szigorú működési szabályok és ellenőrzött szakmai- és pénzügyi feltételrendszer kialakításával működnek majd, olvasható a honlapjukon. A centrumok működési feltételeinek szabályozásával az MLSZ célja, hogy elősegítse a tehetséges játékosok felfelé áramoltatását, és a jövőben egyetlen tehetséges fiatal se vesszen el a magyar labdarúgás számára.

Az UEFA kiszámolta, ki nyeri az Eb-t

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) a történelmi tapasztalatok és statisztikák alapján kisakkozta, melyik válogatott a legesélyesebb a pénteken kezdődő Európa-bajnokság megnyerésére. Az UEFA munkatársa, John Atkin egyszerűen összeszedte az eddigi aranyérmesek néhány – persze önkényesen kiválasztott – attribútumát, és megnézte, a mostani selejtezősorozat eredményei alapján mely válogatottak esnek ki az esélyesek közül.

Foci Eb 2016: Válogatott: Nem turistának érkeztünk az Eb-re – Storck

Pór Károly A HELYSZÍNRŐL TUDÓSÍT Megérkezett Franciaországba a magyar labdarúgó-válogatott, és megtartotta a landolás utáni első sajtóeseményét is Mougins-ben, ahol három napig lakik a csapat, innen költöznek Dzsudzsák Balázsék pénteken a bázisszállásra, Terre Blanche-ba. Először Bernd Storck szállt le a magyar válogatott buszáról (Fotó: Hegedüs Gábor) Kétórányi repülőutat követően, nem sokkal délután egy óra után landolt a magyar válogatottat szállító repülőgép Nizza mellett.

Vagy zseni, vagy őrült a szlovák sztárbringás

A tavalyi országúti világbajnok szlovák Peter Sagan nem a fő számában, hanem hegyikerékpárban próbál meg aranyérmet szerezni az augusztusi riói ötkarikás játékokon. A 26 éves bringás még januárban tesztelte a riói országúti pályát, ám a számára túl sok emelkedő miatt úgy érzi, nem lenne esélye a győzelemre.

Ilyen üzenetet még nem kaptak a magyar olimpikonok | 24.hu

Neszmélyi Emil tartott élménybeszámolót.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Az NBA-döntőre megérkeztek Stephen Curry egyedi emotikonjai

Golden State Warriors sztárja StephMoji néven kiadta saját hangulatjeleit. A rajongók olyan jól fogadták, hogy az egyedi emotikonok rögtön a...

Close