labdarúgás, Sportmarketing — 2016/06/08 at 18:50

Manchester City: irányítsd magadra a stadion kameráit és lőj egy szelfit

by

A Manchester City a következő szezonban tesztelni fogja a Snaptivitynevű mobilalkalmazást, amely lehetővé teszi, hogy a szurkolók magukra irányítsák a stadionok kameráit. És szelfit készítsenek.

Az Etihad Stadionban egy úttörő kezdeményezést próbálhatnak ki a szurkolók meccsnapokon a következő szezonban. A Manchester City ugyanis bevezeti a Snaptivity appot, amely megnyerte a Ideas Britain’s sportinnovációs versenyét. A brit pályázatot, amelyet azért írtak ki, hogy a sportfogyasztás módjába új színt hozó ötleteket díjazzanak, többek között a klub is támogatta.

snaptivity

A Snaptivity lehetővé teszi a helyszíni nézőknek, hogy a stadionban található rengeteg kamera valamelyikét magukra irányítsák és szelfit készítsenek. Az ötlet célja, hogy így olyan képek készüljenek, amiket a szurkolók szívesen letöltenek, vagy megosztanak a közösségi médiában, akár a helyszín és a velük lévő barátaik bejelölésével.

A Manchester City híres arról, hogy nagy nyitottsággal fogadja a technológiai újdonságokat, amelyekből igyekszik minél többet profitálni. A Snaptivity pedig a verseny győztesének járó pénzdíj mellett, a klub erőforrásait és tapasztalatait is használhatja a mobilalkalmazás tökéletesítésére.

Forrás: mcfc.co.uk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2016.06.08.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close