Sportszemle — 2016/06/07 at 06:30

Sportszemle 2016.06.07.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Elegánsan, de velősen teszi helyre az elődeit Dárdai

Azon lehet vitatkozni, hogy érdemes-e már most könyvet kiadni Dárdai Pálról, hiszen még csak 40 éves múlt márciusban, másfél Bundesliga-szezon és öt válogatott tétmeccs van mögötte kapitányként. Azon viszont nem érdemes vitatkozni, hogy neki beszélnie kell. Minél többet. Hetedik lett a Herthával a szezon végén, Németországban is elismerik.

Miért ne hihetnénk el, hogy képesek vagyunk rá?

Először a Brain Bar Budapesten tartottak előadást a Fővám téri metróállomáson. A különleges helyszínre méltán büszkék lehetünk, hiszen az Architizer nemzetközi építészeti portál a világ egyik legjobb középületének választotta azt. A különleges esemény kifejezetten a fiataloknak szólt, nagy számban vettek részt rajta gimnazisták és itt tanuló külföldi diákok.

Darts: a belgák kiakadtak Van Gerwenre, Lewis leckét adott – NSO

Michael van Gerwen nehezen viselte a vereséget Adrian Lewiszal szemben a PDC darts csapat-vb döntőjében, de egy körrel korábban ő is a magára haragította ellenfeleit, a belga Kim Huybrechtset ugyanis gyávának nevezte az elődöntőt megelőző pillanatokban.

Ry-Ry-Hungary: bemutatták a magyar csapat Eb-buszát

A Magyar Labdarúgó Szövetség hétfő délután bemutatta a magyar válogatott buszát, ezzel utazik majd a csapat a rövidebb franciaországi túrákra az Európa-bajnokság alatt. Már korábban megszavaztatták a szurkolókkal, hogy Ria-Ria Hungária! legyen a szlogen, amit a buszra festenek, ezt a biztonság kedvéért A magyar válogatott kedd délelőtt repül el Budapestről Nizzába, onnan pedig a Terre Blanche-i központba, ahol a meccsek között készül majd a csapat.

Ebben feszítenek jövőre Nagy Lászlóék | 24.hu

Az UEFA statisztikákat összegzett a kontinenstorna előtt. Ez az igazi Trónok Harca: Oravecz Nóra karcos, a Libri diplomatikus, Tibi atya meg Tibi atya. Összezárnak a gigantikus facebooksztár-botrány szereplői.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2016.06.06.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close