kosárlabda, Sportmarketing — 2016/06/07 at 09:50

Az NBA-döntőre megérkeztek Stephen Curry egyedi emotikonjai

by

Golden State Warriors sztárja StephMoji néven kiadta saját hangulatjeleit. A rajongók olyan jól fogadták, hogy az egyedi emotikonok rögtön a toplista élén landoltak.

Az NBA-döntő a – tavalyihoz hasonlóan ezúttal is – a Golden State Warriors és a Cleveland Cavaliers között zajlik. Az egyik fél négy győzelméig tartó párharcban jelenleg a Stephen Curry vezette Golden State Warriors áll jobban. A liga egyik legnagyobb sztárjának rajongói így örömmel használhatják az új StephMojikat, vagyis Stephen Curry egyedi emotikonjait, amiket éppen a döntő előtt tett elérhetővé.

StephMoji

A StephMojik Android és iOS alkalmazás formában érhetők el. A  hangulatjelek között megtalálhatóak a Stephen Curry pályafutásához kapcsolódó kiemelkedő jelentek, valamint felesége, Ayesha, és – egyébként szintén médiasztár – lánya, Riley is feltűnik.

A StephMojik fogadtatása annak ellenére is nagyon jól sikerült, hogy 1,99 dollárt kell fizetni értük. A saját kategóriájukban rögtön a bevezetés után a toplista élére ugrottak, a trónról letaszítva Kim Kardashian celebkirálynő hasonló emotikonjait. Stephen Curry már eddig is jelentős táborral rendelkezett a közösségi médiában, de ezzel a húzással tovább építheti a digitális márkáját. Az Instagramon 11 millió, a Facebookok 6 millió, a Twitteren pedig 5,5 millió követővel büszkélkedhet.

steph-curry-emoji

Idén egyébként az NBA minden All-Star játékosnak saját emotikont készített, ami akkor aktiválódott a Twitteren, ha a hashtag után az adott kosárlabdázó nevét írták a szurkolók.

Forrás: bloomberg.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2016.06.07.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close