Sportszemle — 2016/06/03 at 06:30

Sportszemle 2016.06.03.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Ekkora olimpiai falut még nem látott a világ

Az olimpiai játékok történetében még sohasem épült akkora olimpiai falu, mint Rio de Janeiróban. A szervezők 31 darab, 17 emeletes házat húztak fel, a 3604 lakásban 17 950 sportolót tudnak majd elhegyezni. A falu igazgatója, mondhatni polgármestere, Mario Cilenti az O’Globónak elmondta, hogy július 5-ére elkészül a kettős kerítés, beüzemelik a biztonsági kapukat, 18-ától már érkezhetnek delegációk, de a sportolók csupán július 24-től költözhetnek be.

Pozitív lett Budapest olimpiai pályázata | 24.hu

A NOB csütörtök este tette közzé első értékelését a 2024-es nyári olimpia és paralimpia megrendezésére beadott pályázatokról.

Foci Eb 2016: „Káosz lehet az Eb-n a magyar szurkolók beléptetésénél”

Rengeteg magyar szurkoló kel útra Franciaországba (Fotó: Földi Imre, archív) „Ha valakit érdekelne az osztrák meccsre történő kijutás egy 13 éves Suzuki Swift fedélzetén (klíma, légzsák nincs, az ablakok letekerhetők), akkor az alábbi módon két embert el tudok vinni” – szól egy Facebook-poszt az egyik Eb-utazásos csoportban.

Így látják a magyar csapatot külföldön: hol a minőség?

A magyar válogatott Eb-győzelme kétszázszoros pénzt érne a legtöbb fogadóirodánál, és a külföldi véleményeket olvasva, minket tartanak a torna egyik leggyengébb csapatának. Az amerikaiak szerint viszont meglepetést okozhatunk a középpályán, és Ausztriában nemrég kiszámolták, hogy egész jó, 47 százalék esélyünk lehet arra, hogy továbbjussunk a csoportból.

Mindig úgy készülök, hogy kergetnek – Interjú Hosszú Katinkával

Hosszú Katinka régóta kerüli a nyilvánosságot, szerdán azonban rövid interjút adott az Origónak. Azt mondta, ne várjunk tőle két aranyat Rióból, úgyis meg fog mindent tenni a győzelemért, de most még nem tudni, az mire lesz elég. Állítja, ha nem ismerkedik meg Shane Tusuppal, ma már nem úszna.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2016.06.02.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close