Sportszemle — 2016/06/02 at 06:30

Sportszemle 2016.06.02.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Kreatív Online – Folytatódik az OTP „riaria” kampánya

Egy hónapja indult az OTP Bank olimpiai kampánya, amelyben már a felkészülési időszak alatt támogathatják a szurkolók a magyar olimpikonokat. A biztató üzeneteket az Otpriaria.hu oldalon lehet beküldeni, amikből a legjobbak Hajdú B. István hangján bekerülnek a riaria ébresztőalkalmazásba, így a sportolók minden reggel ezekre ébredhetnek.

DVTK: sportbástyákat hoznak létre Észak-Magyarországon – NSO

Óriási lépést tehet az Arago Holding százszázalékos tulajdonában lévő Borsodsport Invest a hazai klubmenedzselés terén. A Diósgyőri VTK ugyanis az észak-magyarországi régióban az erős sportkultúrával rendelkező országokban már bevált, ráadásul nagy hatékonysággal működő módszerekkel és nagyívű támogatással keres és nevel tehetségeket, megalapozva ezzel a sikeresebb jövőt is.

Hosszú Katinkáé az összetett úszóvilágkupa, százezer dollárt nyert

Hosszú Katinka negyedszer is megnyerte az úszóvilágkupa összetett versenyét és az ezért járó százezer dollárt, Jakabos Zsuzsanna pedig harmadik lett a nyolcállomásos sorozat végén. Ezzel 30 ezer dollárt is nyert. A dubaji verseny második napján Hosszú Katinka három ezüstéremmel kezdett.

Teniszező még nem keresett ennyi pénzt

A világelső Novak Djokovic bejutott a francia nyílt teniszbajnokság negyeddöntőjébe, és egyben az első játékos lett a sportág történetében, aki átlépte a 100 millió dolláros kereseti határt. A 29 éves szerb sztár szerdán négy szettben búcsúztatta a spanyol Roberto Bautista Agutot – a mérkőzés hétfőn elmaradt, kedden pedig félbeszakadt az eső miatt.

Ez a film megsemmisítheti a magyar futballszakmát

Ez a film megsemmisítheti a magyar futballszakmát – Ha már az 1-8 nem tudta. Kiderült, milyen volt Egervári kapitány az öltözőben, és milyen Dárdai valamint Storck. A közhelyeket, a motyogást, a tudatlanságot felváltotta az elemzés, a tervezés a szünetben. Így is lehet milliókat keresni, nemcsak hümmögve és dadogva.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

ESPN: Dzsudzsák és a “Több mint varázslat” szlogen szerepel a magyar válogatottról készült alkotáson

Az amerikai ESPN sportcsatorna egy francia grafikusművésszel készíttetett egyedi képeket a labdarúgó Európa-bajnokságon résztvevő válogatottakról. A magyar változaton Dzsudzsák Balázs...

Close