labdarúgás, Sportmarketing — 2016/05/30 at 17:50

Zlatan Ibrahimovic ruházati márkát indít

by

Június 7-én mutatják be a svéd válogatott labdarúgó kollekcióját Párizsban. A sportruházatra fókuszáló márka az A-Z nevet kapta. Zlatan elmagyarázta a koncepciót.

A karizmatikus futballsztár olyan üzenetet tett közzé, amelyben az edzés és a gyakorlás fontosságát hangsúlyozza. Szerinte sohasem a drága cipő, vagy póló tette a sportolót bajnokká, hanem az a rengeteg munka, amit a naggyá válás útján elvégzett, hogy mindenkinél erősebb és gyorsabb legyen. Így lesz az amatőrből is Zlatan, tehát innen ered az A-Z márkanév.

A-Z_Zlatan

Az A-Z indításában az északi országokban nagy népszerűségnek örvendő Dressmann divatcég lesz Ibrahimovic partnere. A projektre egy közös céget is alapítottak, amely a Dressmann tulajdonosa, a Varner Group és a labdarúgó után a  Varner Ibrahimovic AS nevet kapta.

A Dressmann Skandinávia legnagyobb ruházati kereskedelmi cége, 380 üzlettel rendelkezik Finnországban, Izlandon, Németországban, Norvégiában és Svédországban. Olyan márkák forgalmazója mint a Nike, a Levi’s és a Ralph Lauren.

zlatan-ibrahimovic

Egyelőre nagy a titkolózás Ibrahimovic konkrét termékei körül, nem lehet többet tudni arról, hogy mire számíthatnak a rajongók és a leendő vásárlók. Az A-Z kollekcióról hamarosan további információk várhatóak a márka hivatalos oldalán.

Forrás: sportswear-international.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2016.05.30.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close