Sportszemle — 2016/05/26 at 06:30

Sportszemle 2016.05.26.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Csányi azt nem tudta megadni, amire szükségem volt

Szerda délután Budapesten mutatták be Dárdai Pál önéletrajzi könyvét. A Herthában 286 bajnokival klubrekorder középpályás 40 évesen a berlinieket az Európa Ligát jelentő hetedik helyre vezette májusban. A magyar válogatott kispadján 5 meccset töltött, 3 győzelem és 2 döntetlen volt a mérlege, 4-1-es gólaránnyal érte el mindezt.

Újra Magyarországon száguld minden idők egyik legjobb sprintere

Asafa Powell is indul a Gyulai István Memorialon. Powell 2011-ben már indult a versenyen, akkor a 100 méteres síkfutás előfutamában 9,90 másodpercet ért el, majd ezt a döntőben 9,86-ra faragta le, és az első atléta lett, aki magyarországi viadalon 10 másodperc alatt teljesítette a klasszikus távot.

Videóbíró segít már a kézilabdában is | 24.hu

Csak a mérkőzés végkimenetelét befolyásoló szituációt nézik majd vissza.

Edzősors: itthon is dolgozna, de Dániában folytatja a magyar bajnok

Bódog Tamás két évig a dán Bröndby edzői stábjának tagja lesz. Bódog Tamás a Bröndbynél folytatja (Fotó: Szabó Miklós) Miközben itthon egyre több külföldi szakember kap felkérést, vannak magyar trénerek (ha nem is sokan), akikre határainkon túl is számítanak. Hogy Dárdai Pált senki sem próbálja hazacsábítani, érthető, az év legjobb edzőjének megválasztott Hertha-tréner megbecsült szakember a Bundesligában.

Janics: Nem egészséges, ami a magyar kajak-kenuban folyik

Douchev-Janics Natasa nyerte az olimpiai válogatót női kajak egyes 200 méteren, miután a szerdai, szegedi szétlövésben ismét gyorsabbnak bizonyult ellenfelénél, Lucz Dóránál. A szám első fordulójában is – másfél hete, ugyancsak a Maty-éren – a Graboplast Győr 33 éves, háromszoros ötkarikás bajnoka volt a jobb, majd Lucz a múlt heti, duisburgi világkupa döntőjében egyenlített.

Sosem látott biztonsági intézkedések az Eb körül

A terrorveszély miatt több mint 90 ezer embert: 42 ezer rendőrt, 30 ezer csendőrt, valamint 10 ezer katonát és 13 ezer biztonsági őrt mozgósítanak a francia hatóságok a közelgő franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság biztosítására – jelentette be szerdán Bernard Cazeneuve francia belügyminiszter.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Miért rendezzen Budapest labdarúgó Bajnokok Ligája döntőt?

Fővárosunk sportesemények rendezésében egy foglalkoztatott állomásnak számít az európai térképen. Azonban a sok nemzetközi esemény megrendezésének ellenére, világviszonylatban kiemelkedő rendezvényt...

Close