Sportszemle — 2016/05/20 at 06:30

Sportszemle 2016.05.20.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Nem kérnek a Diósgyőrből a szlovák hokibajnokságban

Nem indulhat a Mol Liga-győztes DVTK Jegesmedvék jégkorongcsapata a szlovák élvonalban a 2016/17-es idényben, mert az ottani ligában érdekelt klubok most nem támogatták a bővítést. A miskolci klub csütörtöki sajtótájékoztatóján Egri Gergely csapatmenedzser elmondta: a szlovák Extraliga képviselői szerda este döntöttek, és egyetlen szavazaton múlott az indulás.

Hivatalos: Neves partnerrel működik együtt a Vasas Kubala Akadémia

2016-05-19 17:31:15 A Vasas Kubala Akadémia múlt héten aláírta hároméves együttműködési megállapodását a holland élvonalban szereplő Vitesse együttesével, melyről a holland klub is honlapján számolt be. Az együttműködési szerződés aláírásának pillanata (Fotó: vitesse.nl) A Vasas Kubala Akadémia hivatalos weboldalának Csúri Csaba ügyvezető a megállapodással kapcsolatban elmondta: „Három évvel ezelőtt Barthos Zoltán hozta a kapcsolatot, aki az Akadémia nemzetközi kapcsolatainak építéséért felel.

Magyar válogatott: Eb 2016: ezekben a mezekben játszanak majd Dzsudzsákék

Péntek este 18 órától Elefántcsontpart ellen lép először pályára labdarúgó-válogatottunk az új Eb-szerelésben. A több mint hatvanezer szurkoló bevonásával megszavazott új mez a mérkőzés napjától megvásárolható a Groupama Arénában, illetve a gyártó kiemelt partnereinél. TOVÁBBI KÉPEKÉRT KATTINTSON A FOTÓRA!

Négy magyar Eb-arany két óra alatt

Négy magyar Eb-arany két óra alatt – A magyar úszók aranyhalmozását Kapás Bogi kezdte, Hosszú folytatta, kiengedve is nyerte 200 vegyesen. Cseh Lászlónak 200 pillangón félelmetes időt úszott. Majd jött a női gyorsváltó, amelyik állva hagyott mindenkit. Hat arannyal toronymagasan vezetjük az éremtáblán, Anglia és a franciák összesen ötnél járnak.

163 méter magasból dobott kosarat – videó | 24.hu

Új világrekordot állított fel az amerikai csapat.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

NBA-élménypark nyílik Kínában

Folytatja a kínai piac meghódítását az NBA. Még idén családi szórakoztató központot nyit a liga Sanghajban.

Close