Sportszemle — 2016/05/12 at 06:30

Sportszemle 2016.05.12.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Ha nem ide születik, bármilyen tehetség is, elveszik

Ne szorítsd a lapátot, maradjon fent a kezed szemmagasságban, biciklizik a lábad Emeld fel a fejed, enged le a vállad, kemény hat perc indul, figyelj oda a testtartásra, forogj el jobban. Megy a vállcsere, segítesz derékkal, törzzsel, üsd meg a vizet fentről, hegyes szögben, menjen be a lapát a vízbe.

A második olimpiám a visszavonulásom óta

Negyedik olimpiáján vesz részt augusztusban Risztov Éva, aki a nyíltvízi úszók 10 kilométeres versenyében címvédőként ugrik majd az Atlanti-óceánba Rio de Janeiróban. Már a kvalifikációt is nagy dolognak tartja, de jó érzéssel készült a címvédésre. Risztov Éva pályafutását két szakaszra lehet bontani: nagymedencés versenyzőként már 2000-ben Sydneyben, mindössze 15 évesen rajtkőre állt, négy évvel később pedig Athénban is indult.

Japán vesztegethetett a 2020-as tokiói olimpiáért?

1,3 millió eurót utalt át a 2020-as tokiói olimpia szervezőbizottsága a Nemzetközi Atlétikai Szövetség elnökéhez köthető bankszámlára 2013-ban, a játékok odaítélésének évében – állítja a Guardian. Az újság szerint a szervezők egy szingapúri számlára küldték a pénzt, ami Papa Massata Diack, az akkori atlétikai szövetségi elnök fiának nevére szólt.

A TEK vigyáz a sportolóinkra Rióban

A magyar küldöttség biztonsága érdekében a Terrorelhárítási Központ (TEK) szakembere is jelen lesz Rio de Janeiróban, az olimpiai játékok alatt – jelentette be Hajdu János, a TEK főigazgatója jelentette be a Mi vár ránk Rióban? elnevezésű szerdai konferencián, amelyen a…

Hiába az MLSZ-támogatás, drasztikusan csökkent az újoncok száma – N

Az újonc Békéscsabában és a Vasasban debütált a legtöbb, míg a Paksban mutatkozott be a legkevesebb játékos ebben a szezonban a magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban. Az újoncnak számító, de annál rutinosabb ferencvárosi futballista, Stanislav Sesták volt az egyetlen, aki rögtön első mérkőzésén gólt szerzett.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A 10. Sportmarketing Újragondolva Meetup 6 percben

Lehetetlen vállalkozás egy négyórás rendezvény eseményeit, érdekességeit pár percbe sűríteni, de nem is ez volt a célunk. A hangulatot, a...

Close