Sportszemle — 2016/05/04 at 06:30

Sportszemle 2016.05.04.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Nem akarok madridi hangulatot a magyar stadionokban!

A Puskás Akadémia – Budapest Honvéd találkozóról közölt helyszíni tudósításunkból is kiderült, hogy a Kispest-tábor futballmérkőzéshez illő fergeteges hangulatot varázsolt a felcsúti Puskás Pancho Arénába. Sajnos a Felcsúton tapasztalt hangerő fehér holló a magyar stadionokban, aminek sok oka van: gyenge minőségű focit láthatunk élőben, nem egyszerű jegyet váltani, még interneten sem, és egy-egy idegenbeli mérkőzésre órákkal a találkozó előtt gyülekezve, tömött külön buszokon lehet csak eljutni, miközben a fél várost lezárják.

Lemondott a 2018-as olimpia főszervezője

Lemondott posztjáról Cso Jang Ho, a 2018-as pjongcsangi téli olimpia szervezőbizottságának az elnöke. A férfi 2014 augusztusától vezette a testületet, most azzal indokolta a váltást, hogy minden energiájával az anyagi gondokkal küzdő családi vállalatára fókuszálhasson, ez a cég a Hanjing Shipping.

Újra a Kielt kell vernie a BL-döntőért a Veszprémnek

A német THW Kiellel találkozik az MVM Veszprém a kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjében. Tavaly szerencsét hozott a párharc a magyar kézibajnoknak, két éve viszont elbuktak ellenük a veszprémiek. Az Európai Kézilabda Szövetség bécsi sorsolásán kiderült, hogy az elmúlt két évhez hasonlóan idén is a német THW Kielt kell legyőznie a Veszprémnek a Bajnokok Ligája-döntőbe jutásért a kölni FinalFourban.

El kell keserítsük a Felcsútért rajongókat | 24.hu

Semmilyen módon nincs lehetőség arra, hogy a Puskás Akadémia megőrizze első osztályú tagságát.

NB I: csaknem 4000-rel kevesebben járnak meccsre fordulónként – NSO

Olvasóink már megszokhatták, hogy a Nemzeti Sport Online a labdarúgó NB I aktuális fordulóját követően a kluboktól összegyűjti a mérkőzések hivatalos látogatottsági adatait. A hétvégi utolsó bajnoki kör után most a 2015-2016-os szezon egészét vizsgáltuk, amiből az látszik, hogy a 12 csapatos bajnokságban a meccsenkénti nézőszámátlag ugyan valamelyest nőtt, viszont összességében fordulónként csaknem 4000-rel kevesebben választják az NB I-es mérkőzéseket kikapcsolódásként, mint egy idénnyel korábban.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportmarketing Újragondolva Meetup: Szurkolói élmény

Tizedik alkalommal rendeztük meg a Sportmarketing Újragondolva Meetupot, amelyen a szurkolók mint fogyasztók kerültek a középpontba. Színvonalas előadások, szakmai stadiontúra,...

Close