Sportszemle — 2016/05/03 at 06:30

Sportszemle 2016.05.03.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Magyar tollaslabdázó sportszerűségéért lelkendezhet a világ

Magyar játékos sportszerű cselekedete miatt lelkendezik egy tollaslabdával foglalkozó blog, szúrta ki a Nemzeti Sport. Mark Phelan a világ legjobb sportjának nevezi a tollaslabdát, többek között azért, amit Sárosi Laurától látott a La-Roche-Sur-Yon-i versenyen. Balra Schnaase, jobbra Sárosi Laura A versenyen riói kvótákért is küzdöttek a tollaslabdázók, ezért értékelte nagyra Sárosi sportszerű tettét a blogger.

Konkrét oka van Nikolics válogatottbeli gólínségének

Fotó: Czeglédi Zsolt / MTI – Nézzük a számokat: 33 mérkőzés a lengyel élvonalban, 26 szerzett gól és 9 gólpassz. A 21. század legeredményesebb légiósa Lengyelországban 2016-ig, ráadásul esélyes az Aranycipőre. Milyen érzés most Nemanja Nikolicsnak lenni? – Nekem, és azok számára, akik figyelemmel követték eddigi pályafutásomat, nem meglepő a mostani szereplésem.

A feljutás már nem csoda, liftezni akarunk!

Hét év szünet után ismét a legjobbak mezőnyében játszhat a szapporói csodaként emlegetett feljutás óta nagy utat bejáró magyar jégkorong-válogatott. A legnagyobb fegyvertény, hogy úgy zajlott le egy generációváltás, hogy közben nem süllyedtünk vissza a középszerűségbe, sőt van egy fiatal csapatunk, amely még nagy dolgokra lehet hivatott. De hogy jutottunk el ide?

NB I: Rangadó gála, díjazzák a szezon legjobbjait – NSO

Hétfő a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) telki edzőközpontjában díjazták az NB I legutóbbi idényének legjobbjait a Rangadó-díjátadó gála keretében. A szezonzáró gála díjazottjai (Fotó: Földi D. Attila) A ünnepélyes díjátadót Hajdú B. István és Takács Rita vezette. Az elején a két műsorvezető felsorolta a különböző kategóriákat, majd Bonyár Judit énekes fellépésével kezdődött meg a gálaműsor hivatalos programja.

Klein Dávid elérte a 8091 méter magas Annapurna csúcsát | 24.hu

Az ereszkedés is sikeres volt.

Érdemrendet kapott, olimpiai bajnok, mégse lehet magyar állampolgár

Ahhoz képest, hogy 10 évesen még egyáltalán nem szeretett vívni, elég jól megtanult. Már 22 évesen világbajnok lett csapatban, egyéniben pedig a nyolcadik helyen végzett. Azt hiszem, azért nem szerettem a vívást, mert az elején meglehetősen unalmas volt. A lábmunka nem nagy gyönyör egy 10 éves fiúnak, aki szerette, ha körülötte pattog a labda.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2016.05.02.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close