Sportszemle — 2016/04/29 at 06:30

Sportszemle 2016.04.29.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Férfi kézi: Folyton azt kérdezik, hogy megnyerjük-e a BL-t – Sabaté

Xavier Sabaté, az MVM Veszprém vezetőedzője szerint csapatának nem lesz könnyű dolga a Vardar Szkopje elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő visszavágóján, ugyanakkor bízik a továbbjutás kiharcolásában. A Veszprém nagy lépést tett a férfi kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjébe jutás felé, a negyeddöntő első mérkőzésén 29-26-ra győzött a Vardar Szkopje otthonában.

Borkai Zsolt megfenyegette a MOB-tagokat | 24.hu

A Magyar Olimpiai Bizottság elnöke szankciót helyezett kilátásba.

Az állami média két csatornán sugározza a riói olimpiát, de titkolja, mennyiből

Ám vissza Brazíliába! Az olimpiára kiküldendő stáb nagyságát és a közvetítés költségvetési keretét firtató kérdéseinkre az állami média egy hónap után csupán azt válaszolta, hogy pontos számadattal még nem szolgálhat, mert az előzetes kalkuláció nem fejeződött be. „Annyi azonban bizonyos, hogy az olimpiai közvetítés sokkal kevesebbe kerül majd, mint amennyit a korábbi kalkulációk mutattak, ennek oka, hogy ahol lehet, költségcsökkentéssel élünk.”

2,5 év alatt emberszörnnyé gyúrták, így jön az NFL-be

Joshua Perryre kevesen emlékeznek abból az Ohio State-védelemből, amiben Joey Bosa, Von Bell, vagy épp Darron Lee pusztította az ellenfeleket, pedig az egyik legfontosabb építőelem volt a bajnoki címet nyerő egységben. Sőt, csapattársai annyira nagyra tartják, hogy a támadófalember Taylor Decker vele őt draftolná először egy teljesen új NFL-franchise védelmébe.

Kávézhat, cigizhet, de nem füvezhet a magyar sportoló

Dudás Miklós kajakos vagy épp Marija Sarapova teniszező esete után, 99 nappal a riói játékok előtt, nem árt tisztában lenniük a sportolóknak a doppingellenes szabályokkal. Minden magyar olimpikonnak kötelező részt vennie a Magyar Antidopping Csoport felkészítésén. Csak az a sportoló vehet részt a riói olimpián, aki sikeres vizsgát tett a Magyar Antidopping Csoportnál, a csütörtökpénteki konferenciája zárásaképp.

Rendőrt is hívtak a 12 éves lány miatt, elképesztő futósztori lett

Nem mindennapi eset történt meg egy 12 esztendős New York-i lánnyal, LeeAdianez Rodríguezzel, aki az öt kilométeres távra jelentkezett, mégis félmaratonit futott. A fiatal lány azt hitte, hogy késve érkezett a rajtvonalhoz, ezért az ott várakozókkal kezdett el futni.

Hosszú Katinka kéréssel fordult a legfelső sportvezetéshez | 24.hu

A világbajnok úszónő saját masszőrrel szeretne utazni a riói olimpiára.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2016.04.28.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close