Sportszemle — 2016/04/28 at 06:30

Sportszemle 2016.04.28.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Honosítottak és fiatalok – ebben (is) fejlődött a magyar hoki – NSO

Jobban állunk, mint hét éve. Legalábbis ezt állapíthatjuk meg az ismét elit-vb-re készülő magyar jégkorong-válogatott esetében a honosított játékosokról, illetve a fiatalokról. Előbbiek tapasztalatára van elsősorban szükségünk, hiszen kivétel nélkül nálunk előrébb rangsorolt együttesekkel mérkőzünk meg Szentpéterváron – tényleg csak a sci-fi kategóriába sorolandó történeti hűség kedvéért írjuk le: elődöntőbe jutás esetén Moszkvában -, a fiatalok pedig a lendületük, teherbírásuk végett kaphatnak nagyobb szerepet.

Megbecsültük, hány aranyunk lehet az olimpián

A magyar sportolók belehúztak az olimpiai kvalifikáció legutóbbi időszakában, a női és férfi vízilabda-csapat is megszerezte a szükséges győzelmeket, hogy ott lehessen a nyári olimpián. A két csapattal a jelenlegi állás szerint 140 fős is lehet az olimpiai csapat létszáma, ami ugyan elmarad a négy évvel ezelőttitől, de legalább jelentősen felülmúlja a pesszimista várakozásokat.

Zenés show-t terveznek a BL-döntő elé

A 35 éves New York-i előadó, többszörös platinalemezes énekes, dalszerző és zongorista nem árulta el az AP amerikai hírügynökségnek, hogy mit fog énekelni a világ 220 országában élőben közvetítendő eseményen. Azt mondta, hogy a „meglepetés a móka része”, de közölte, hogy „biztosan lesz új zene is”.

Tizenkét milliárddal drágább lesz a budapesti vizes-vb | 24.hu

Újabb milliárdok érkeznek a vizes-vb büdzséjébe.

„Mi a funkciója az MLSZ-kártyának, ha nem lehet használni?”

2016-04-27 16:15:24 Egyre nagyobb vihart kavar, hogy a labdarúgó-szövetség kedden megváltoztatta az erededtileg a Fáy utcába kiírt (a kiesés szempontjából döntő jelentőségű) MTK – Vasas mérkőzés helyszínét. A találkozót Dunaújvárosban kell lejátszani, ahol 378 angyalföldi drukker biztathatja kedvenceit. Alábbiakban a Vasas állásfoglalását közöljük az üggyel kapcsolatban. Foghíjas lesz a vendégszektor Dunaújvárosban…

Kézi: szerződés-aláírásra érkezett hozzánk Hasszan Musztafa – NSO

Háromnapos magyarországi látogatása keretében Hasszan Musztafa, a Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) elnöke aláírja a júliusi, margitszigeti strandkézilabda-vb-rendezésről szóló szerződést. Hasszan Musztafa hazánkba látogatott Az egyiptomi Hasszan Musztafa IHF-elnök csütörtökig tartó látogatásának legfőbb célja, hogy Kocsis Mátéval, a magyar szövetség elnökével, valamint Budapest illetékes önkormányzati vezetőivel szerdán aláírja a véglegesített szerződést a Margitszigeten július 12.

Hosszú Katinka: Nagyon nehéz tinédzser voltam

Hosszú Katinka reméli, a lánya nem lesz olyan nehéz eset kamaszkorában, mint amilyen ő volt. Ha az édesanyja annak idején nem biztatja, talán nem is marad Amerikában, a pályafutása is másként alakul. De ki indította el a karrierjét?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Pippa Collett – William Fenton: The Sponsorship Handbook

A The Sponsorship Handbook szerintem nagyon hasznos lehet szponzornak és szponzorkeresőnek egyaránt. Kisebb cégek, vagy sportklubok számára különösen nagy segítséget...

Close