Sportszemle — 2016/04/21 at 06:30

Sportszemle 2016.04.21.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


60 millió eurós sportkomplexum magyar „bikákkal” a kapui mögött – N

Minden igényt kielégítő sportkomplexumban dolgozhat Lőw Zsolt és Gulácsi Péter, a német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga 2.) szereplő RB Leipzig másodedzője, illetve kapusa. Lipcsei látogatásunkkor Lőw Zsolt elmondta, minden, a sikert elősegítő kívánságukat teljesítik a klubnál, de ezért cserébe kőkemény munkát és eredményt várnak el.

Nekem a pingpong a lételemem, nélküle azonnal meghalnék

Az 1950-es évek elejéig a magyar volt az egyik legsikeresebb nemzet asztaliteniszben, aztán jött a szoftborítás, és megváltozott minden. Az ázsiai játékosok kezdték nyerni a vb-ket, európaiak egyre ritkábban szereztek első helyet. A 1970-es években azonban még egy nagy korszaka volt a magyar pingpongnak, a férfiak négy aranyérmet hoztak össze.

A magyar doppingolók sem bújhatnak el az új csodafegyver elől

Dudás Miklós doppingesete jelzésértékű lehet a többi magyar sportoló számára is, hiszen a 25 éves kajakos elsőre negatív mintát szolgáltatott, és csak a biológiai útlevelében feltűnt tesztoszteronszint-eltérések miatt megrendelt második, speciális kiegészítő vizsgálat eredménye lett pozitív. A WADA szerint az olimpikonok 10-40 százaléka doppingolhat, eddig mégis csak 3 százalék bukott meg.

Rio 2016: csütörtökön fellobban a láng Olümpiában | 24.hu

A Nap sugaraival, egy fém parabolatükör segítségével gyújtja meg a lángot.

Konta Johanna-portré – NSO

Nem Babos Tímea az egyetlen magyar teniszező, aki áprilisban korábban sosem látott magasságban szerepelt a női ranglistán: a brit színekben szereplő Konta Johanna az elmúlt hónapok kitűnő eredményei után a 21. helyig szárnyalt.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A német versenyhivatal szerint egy vevő nem elég a Bundesliga közvetítési jogaira

Beleszól a német versenyhivatal a Bundesliga közvetítési jogainak értékesítésébe, mert nem szeretnék, hogy minden jog egy csatornához kerüljön. Az indoklás...

Close