Sportszemle — 2016/04/18 at 06:30

Sportszemle 2016.04.18.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Megviselt az ezüst, kajálásba fojtottam a bánatom

Megviselt az ezüst, kajálásba fojtottam a bánatom – Szabó Gabriellát megviselte, amikor edzője szerint farvízen lett olimpiai bajnok, de már túl van rajta. A riói előolimpián súlyos fertőzést kapott el, csak nutellás kenyeret eszik, nehogy bajba kerüljön ismét. Igaz, még ki is kell jutnia. A floridai edzőtáborban interjúztunk vele.

Erről beszélt Dárdai Pál is – így segíthet a futsal a magyar futbal

Dárdai Pál bevezette a futsalos elemeket – egyre többen nyitottak a téma iránt (Fotó: bild.de) CRUYFF ÚTJÁN – MIÉRT FUTSALOZIK DÁRDAI A HERTHÁVAL? Dárdai Pál azt mondta, azért futsalozik a csapatával, mert nincs olyan gyors embere, aki meccseket tud egyedül eldönteni.

Foci-Eb: minden részletre kiterjedően ki leszünk szolgálva | 24.hu

A technikai lehetőségeket maximálisan kihasználó közvetítést ígér a közszolgálati sportadó a június 10-én kezdődő franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságról.

Elüldöztek innen, aztán ha nyertem, hazaáruló lettem

Ausztria a tavalyi Európa-bajnokságon megnyerte a csapatversenyt, a páros döntőjében pedig három osztrák is játszott. Milyen volt a visszhangja ennek a sikernek? A címlapokra kerültünk, és ez nagyon nagy szó, mert itt régebben a sí uralt mindent. Amióta pedig a futball felfelé szálló ágban van, azóta a focisták.

Gyárfás is része annak, amit elsöpörnének

A nemzetközi úszósport egyes köreiben nem bánnák, ha megrendülne a bizalom Magyarországon Gyárfás Tamás, a Magyar Úszószövetség (MÚSZ) elnöke iránt, aki a Nemzetközi Úszószövetség (FINA) legszűkebb informális döntéshozói közé is tartozik. Bár erről a hazai lapok érthető okokból nemigen írtak, a FINA-ban sokan a következő FIFA-t látják, amelyre ráférne egy alapos szellőztetés.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Bemutatták a budapesti olimpiai pályázat logóját

A Gellért-hegyen fedték fel a 2024-es olimpiára és paralimpiára kandidáló Budapest pályázati emblémáját.

Close