Sportszemle — 2016/04/15 at 06:30

Sportszemle 2016.04.15.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Vastagabb lehet a női focisták pénztárcája

Magasabb pénzdíjazást szeretne a női világbajnokságokon Gianni Infantino, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség elnöke. A februárban megválasztott sportvezető szerint a mostani jutalmak alacsonyak, és ezen mindenképpen változtatni akar. Kiemelte, hogy bár a torna győztesének járó összeg a 2011-es németországi világbajnoksághoz képest a tavalyi kanadai tornára megduplázódott az így is alacsonyabb, mint lehetne, vagy kellene lennie”.

Kocsis Csaba a Kiss-ügyről: Elértük a mélypontot

Tizenegy év után távozik a Rugóláb LSE éléről, ezt közleményben hozta a világ tudtára. Mi adta meg a végső lökést az elhatározásához? – Lassan érlelődött bennem. Sok emberrel beszélgettem a tervemről, aludtam rá egy napot, de azután sem láttam másképp a helyzetet, így meghoztam a döntést.

5500 tonna aszfaltot fektettek le a Hungaroringen | 24.hu

Befejeződött a Hungaroring újraaszfaltozása, az új pályacsíkot hivatalosan csütörtökön avatták fel a mogyoródi Forma-1-es világbajnoki futamnak is otthont adó létesítményben.

Kobe Bryant: egy remek pályafutás tételei szövegben, képben, videób

Eljött az idő, megint lelépett a sport hatalmas forgószínpadáról egy korszakos egyéniség. Kobe Bryant, a Los Angeles Lakers kosárlabdázója – tavaly ősszel, „Kedves kosárlabda!” című versében tett sajátos bejelentésének megfelelően – magyar idő szerint csütörtök hajnalban, a Utah Jazz elleni mérkőzésen befejezte játékos-pályafutását. Nem is akárhogyan. Tisztelgő visszatekintés.

Horrorsérülés miatt száműzik a tárcsaféket a bringások

A bringásokat elütő motorosok után újabb probléma merült fel az országúti kerékpársportban, ráadásul teljesen váratlan helyen, hiszen pont a versenyzők biztonságát segítő tárcsafékeket találták veszélyesnek. A hétvégi klasszikus versenyen, a Paris-Roubaix-n induló 25 csapatból csak kettő használta a tárcsaféket, vagyis a teljes mezőnyben 16 kerékpáron volt 32 tárcsa.

http://www.origo.hu/sport/20160414-kajmanok-is-megzavarhatjak-a-rioi-golfversenyt.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2016.04.14.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close