Sportszemle — 2016/04/14 at 06:30

Sportszemle 2016.04.14.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Sarapova megmenekülhet, amnesztiát kapnak a meldoniumosok

A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) úgy határozott, hogy azok a sportolók, akik március 1-je előtt buktak le a meldonium nevű anyaggal, és mintájukban alacsony volt annak értéke, nem kapnak eltiltást, írja az MTI. A WADA szerdán közölte, hogy azoknak nem kell büntetéstől tartaniuk, akiknek a mintájában a vizsgálat kevesebb mint egy mikrogramm meldoniumot mutatott ki.

A mai futballisták nem tudnak kommunikálni a pályán

Ronald Koeman, a Southampton holland edzője szerint a játékosok okostelefon-függősége a pályán történő kommunikációra is hatással van, és nem feltétlenül pozitív hatással. “Az egész életstílus megváltozott. Az egyik jelenlegi probléma a futballban, hogy nincs elég kommunikáció a pályán, aminek a közösségi média az oka, mert mindenki a telefonján társalog a másikkal” – mondta a korábbi holland válogatott védő, aki a PSV-vel és a Barcelonával is megnyerte a BEK-et/BL-t.

Őszintén kérdezem: mivel érdemelte ki ezt az úszósport?

„Győrben már zajlik az olimpiai kvalifikációs országos bajnokság, Kozma Dominik megszerezte a huszonegyedik egyéni riói kvótánkat, egy hónap múlva kezdődik az Európa-bajnokság, egyre közeledik az olimpia, mégis valóságos össztűz zúdul a magyar úszósportra, ami irdatlan károkat okozhat” – jelentette ki Hargitay András, az újonnan megválasztott szövetségi kapitány.

Hatalmas szurkolói buli készülődik Dzsudzsákékkal

Az esemény szerdai sajtótájékoztatóján Sztancsik Tamás, a Magyar Labdarúgó Szövetség projektvezetője elmondta, a szurkolóknak cd készül. Ezen a hazai könnyűzene sikeres előadói énekelnek olyan dalokat, amelyek a futballhoz köthetők, a szurkolók is éneklik őket. A lemez zenei producere, Lotfi Begi elmondta, hogy minden közreműködő készséggel vállalta a felkérést.

Fradi: döntött a hatóság a vénaszkennerrel kapcsolatban | 24.hu

A felek között speciális kapcsolat áll fenn, amely indokolja a rendszer használatát.

Az aligátorokhoz hozzá lehet szokni

Az aligátorokhoz hozzá lehet szokni – Az olimpiai bajnok Kozák Danuta érzelmes évet zárt tavaly, hullámvasutazott, de vb-t nyert. A riói olimpián a páros aranyát szeretné, mert megígérte társának, és ez még hiányzik neki. Vihart kavaró edzőváltásáról, összeszorított fogakról és a 8 kilométeres veretésről is beszélt az Indexnek Floridában.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Supergroup készítette a magyar jégkorong válogatott vb-indulóját

Megjelent az elit világbajnokságra készülő jégkorong válogatott indulója és annak videoklipje. A mindezt létrehozó formáció az „A”-csoport nevet kapta, amelynek...

Close