Sportszemle — 2016/04/12 at 06:30

Sportszemle 2016.04.12.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Kismillió bónusz Neymar Barca-szerződésében

A Football Leaks nevű oldal nyilvánosságra hozta Neymar Jr. Barcelona-szerződését is, ami azért különösen fontos, mert mind a Barca, mind a támadó bajba került miatta az adóhatóságnál. Azt nehéz megmondani pontosan, mi volt a probléma – talán pénzt titkolhattak el -, de az eljárás Neymar ellen folyamatban van Spanyolországban és hazájában, Brazíliában is.

Csodaszarvas szökkenhet a budapesti olimpiai logón?

Több mint száznyolcvan olimpiai logótervezetet adtak be a Magyar Olimpiai Bizottság és Design Terminál közös pályázatára. Az egyik közülük a hivatalos pályázati logó lesz, ezt már a zsűri ki is választotta, egy meg közönségdíjat kaphat. Itt megnézheti, mik közül választottak. A 2024-es olimpiára Budapest mellett Los Angeles, Párizs és Róma pályázik.

Női kézi: Tárgyalunk Kim Rasmussennel is – Pálinger – NSO

A román ProSport napilap értesülései szerint a lengyel válogatottat és a román CSM Bucuresti – frissen a Bajnokok Ligája négyes döntőjébe jutó – csapatát irányító dán szakember, Kim Rasmussen a legesélyesebb a magyar női kézilabda-válogatott irányítására. Ám ennyire azért nem egyszerű a helyzet.

A Dunaújváros nem játszhatja hazai pályán az EHF-döntőt

A Dunaújvárosi Kohász KA csarnoka nem felel meg az elvárásoknak, ezért nem fogadhatja hazai pályán a német TuS Metzingen együttesét a női kézilabda EHF Kupa döntőjében – értesült az MTI. A magyar csapat vasárnap idegenben lőtt több góllal búcsúztatta a dán Randers HK-t az elődöntőben, így 13 év után szerepelhet ismét egy nemzetközi kupasorozat fináléjában.

Kína a futball nagyhatalmak közé vágyik | 24.hu

A világbajnoki cím megnyerése a végső cél.

Légiósok: „Akár itt is lakhatnánk, teljesen ki vagyunk szolgálva” –

EXKLUZÍV Gulácsi Péter

Sok jéggel szeretik

A fiúk korábban úsztak, csakhogy a klóros víztől gyakran megbetegedtek, így a szülők valami egészségesebb sportlehetőség után néztek. ­Közeledett a tél, az internetes keresőprogram pedig a gyorskorcsolyát ajánlotta fel első lehetőségként. A család egy telefonhívás után lement edzésre, a ­fiúk pedig menthetetlenül beleszerettek a sportágba.

Itt az idő, hogy aki félt, beszéljen

A Kiss László és az Magyar Úszószövetség körül kialakult botrány kapcsán eddig nem szólalt meg Szepesi Nikolett, aki korábban könyvében írt a versenyzőket érő lelki és fizikai bántalmazásról, de hétfőn hosszú Facebook-bejegyzésben adott hangot véleményének. Szepesi azt írja, eddig szándékosan nem nyilatkozott a sajtó képviselőinek Kiss László lemondása és az azt körülvevő botrány kapcsán , de úgy érzi, eleget hallgatott.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Hosszú Katinka és édesanyja állnak a “Köszi, Anyu!” kampány élén

Hosszú Katinka, az ötszörös világbajnok, világcsúcstartó úszó olimpikon, és édesanyja, Barbara lesz a Procter & Gamble immáron hagyományos, „Köszi, Anyu!”...

Close